reede, 8. oktoober 2010

6. Oktoober - Perth

Hommikul varakult üles ja Perthi minek. Linnas esimese asjana viisime Darreni villa kuskile lattu, seejärel auto hooldusesse ja siis jõudsimegi kesklinna.
Mu shoppamise plaanist ei tulnud midagi välja, sest kott oli nii raske, ilm megapalav ja inimesi meeletult palju. Jalutasin natuke ringi ja lõpuks umbes kella 2-3 ajal otsustasin Niki juurde ronida. Helistasin talle, et uurida mis ta teeb, kus on jne. Ütles, et jõuab alles õhtul koju aga ma võin julgelt kohe sinna minna.
Enne minekut käisin veel söömas ja poes. Ostsin omale õhtuks Baileyse, et siis rahulikult oma day offi nautida.
Istusin siis natuke aega Niki majas, aga seal oli nii igav, et läksin ookeani äärde jalutama. Käisin siis Cottesloe rannas jne. Meeletult ilus! Super õhtupoolik oli ja mul oli selline tunne, et mina Bolgartisse enam tagasi ei lähe!
Kella 6 ajal jõudsin tagasi Niki majja, Nik oli selleks ajaks juba kodus. Rääkisime juttu natuke ja ma hakkasin oma Baileyst jooma. Nii hea oli lihtsalt rahulikult õhtut nautida.
Natukese aja pärast läksime Niki mingi sõbra juurde. Seal oli väike istumine. Ühel oli kaasas väike kängurupoeg. See oli ikka jube armas, aga selle kasvatamine pidi päris hull töö olema. Kängurupojad vajavad pidevat tähelepanu ja nii mitu aastat. Nagu väike laps. See seal oli 7 kuune ja teda pidi kogu aeg soojas hoidma ning iga paari tunni tagant söötma.
Tagasi minnes oli Nik päris purjus ja autosõit oli seiklus omaette. Ma ei taha teada, mitmesse äärekivisse ta sõitis. Ma pidin isegi paar korda meelde tuletama, et me pole Euroopas ja tema peab ikka vasakul pool teed sõitma. Õnneks jõudsime ikka tervelt tagasi.
Koju jõudes avastasime, et kutid on seal. Õhtul siis rääkisimegi niisama juttu jne. Magama sain mina kella 2-3 vahel ja äratus oli kell 6, et ikka varakult Bolgartisse tagasi saaks. Nice!

3 kommentaari:

A ütles ...

Hommikul Bolgartisse minek oli kindlasti sama tundega nagu kooli minek :P

Anonüümne ütles ...

Ega ma eriti õnnelik selle tagasituleku üle polnud jah.
Mart, nüüd siis olen ma lõpuks midagi sellist teinud, mida sa pole, superlahe :D!

Vero.

Sõber ütles ...

Nii armas kängu!