laupäev, 23. oktoober 2010

23. Oktoober, mitte midagi erilist

Täna oli nii tavaline päev, et kui te eriti lugeda ei viitsi, siis ega te millestki ilma ei jää, ausalt!
Hommikul oli ilm nii ilus, et otsustasin maja taga natuke päikest võtta. Kuna seal tuult polnud siis hakkas nii palav, et kaua vastu ei pidanud.
Järgmiseks otsustasin, et aitab naljast, pesen oma toa põranda puhtaks. Nõme õhtuti enne voodisse ronimist jalgu liivast pühkida. Aga koristaja nagu ma olen, ei saanud enne pidama, kui kõik põrandad pestud olid. Johni tuppa loomulikult koristama ei roninud! Peale seda võtsin lapi kätte ja otsustasin oma laua puhtaks teha. Sealt liikusin loomulikult edasi kööki, esikusse jne.. Rakse oli pidama saada, kui hoog juba sees, aga mõtlesin, et aitab küll. Äkki Johnile ei meeldi, et ma siin kohe perenaist mängima hakkan.
Peale seda otsustasin ümbruskonda uurima minna. Käisin ära Mt Hawthornis. Ega seal midagi erilist ausalt öeldes polnud. Lihtsalt mõned poed, söögikohad jne. Koju liikudes olin nii enesekindel, et suutsin ka ära eksida. Lõpuks avastasin end selle pargi lähedusest, kus esimesel päeval Johniga käinud olime, niiet leidsin ilusasti õige suuna jälle kätte.
Kodus midagi tarka teha ei olnud. Proovisin veel päevitada, ei õnnestunud. Leidsin mingi harja ja pühkisin tagaukse juurest liiva minema, et koerad seda kogu aeg sisse ei tassiks.
Edasi otsustasin järve äärde jalutama minna. Täiega ilus koht, ausalt. Pilte tegin ka, aga no kvaliteet on nii nagu ta on, eksole. Ring ise siis tuli 5,1km, mis on minusugusele jooksmiseks päris normaalne, jee!
Nüüd istun kodus, telefon näitab, et kogu nende jalutamistega kulutasin täna 517cal, ülikõva! Äkki saan nendest Bolgartikilodest lahti veel nii lõpuks.
Ahjaa, Darreni ja Riley isa hobune sai täna võistlustel 3. koha. Eks nad lootsid paremat, aga ütlesid, et on rahul. Päris tasemel hobu on!

Eino tore-tore, nüüd avastasin, et mul jäi zoom sisse pilte tehes ja kõik on udukogud. Täiesti kasutud pildid, teinekord teen uuesti, andke jahupeale andeks..

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Kellel need koerad veel on?Sul ikka veab nende loomadega:DSa ei ole mingi jahupea,oled tark ja mõistlik noorinimene,igal ühel juhtub midagi see pole nii hull,teed uued pildid teinekord,kas need hobused on sinust väga kaugel?Saaksid ka ratsutada see ju sulle meeldiks,tubli oled ,et ilusti koristasid kõik puhtaks ära seda küll karda,et keegi pahandaks või ei meeldiks miks arvad,et Jonile ei meeldi,kindlasti meelib....tore ikka,ei ilusad ilmad sul seal,meil on jäine,tead hästi meie sügisesesi ilmi.Ok Kõike ilusat ja ole ikka tubli (vanaema)