reede, 29. oktoober 2010

29. Oktoober. Põnev-põnev!!!!!

Ahaaa! Kell on kolm ja mina juba kirjutan tänast blogi! Äkki juhtus just midagi ülilahedat?? EII! Lihtsalt mul tänased jalutuskäigud tehtud ja rohkem plaane peale jooksmise pole. Otsustasin siis kohe kõik kirja panna, õhtul nkn jälle pea tühi nagu minu riidekapp!
Oeh, pikk päev on olnud. Ärkasin kell 12, küllap oleksin veelgi kauem voodis vedelenud, kui John lauldes koju poleks tulnud. Arvas, et ma linna läinud vist, ehmatas päris ära, kui ma lõpuks voodist välja ronisin. Ma eile tegin jooksmisega liiga vist, päris külm oli väljas ja selline tõbine tunne oli hommikul.
Eniveis ajasin kargud alla ja läksin Leedervillesse, sest süüa mul enam kodus polnud. Käisin loomulikult Subways ja tagasitulles võtsin ka kohvi, mm kui heaaaa! Mõtlesin, et kirjutan natuke hindadest. Subway wrap siis 49.5.- (kursiks võtan 10, tglt vist mingi 11), originaal suuruses latte 57.-, 4 banaani ~35.-, kurk 25.-, 150g pakk juustu 45.- (ja DELFIS vingutakse, et eestis juustu hind jälle tõuseb!!!!!), 150g pakk kuivatatud puuviljasnäkke 35.-, 1 paprika ~30.-, lehtsalati punt allahinnatud 15.-, vesi 600ml 25.- (ja pole mingi Evian, täitsa tavaline normaalne vesi!).
Peale selle tahtsin veel seda mainida, et kuigi mul nüüd mitu tapvalt igavat päeva olnud, siis järgmine nädal tõotab parem tulla. Mulle küll ei meeldi plaanidest kirjutada, kui midagi kindlat pole, aga homme tahab Wal kokku saada ja esmasp-kolmap pidi Darren Perthis olema ja lubas ka mingeid ideid välja käia. Niiet Austraalia on siiski tore koht ja tulge kõik siia! Mul oleks mõnda lahedat reisikaaslast vaja, kellega Eesti kevade paiku trippima minna!!

PS. I recon et on aeg LOLLUSTEKS!!!!!!!! (I recon - ma arvan/mõtlen vms. Enne aussi polnud elusees kuulnud, nüüd aga kummitab isegi, kui eesti keeles mõtlen!)

VPS. Väike vihje, et kui ma blogi alla pilte panen, siis võite ka SIIA tsekkida, sest ma alati laen pildid enne netti üles ja seejärel alles valin mõned blogisse! WINK WINK!

JVPS. Täna mõtlesin, et oleks aeg Rauno ja Kaido eeskujul oma aussimeidid kõik lühitutvustustega kirja panna! Kuna ma siia blogisse eraldi normaalset lehte teha ei oska, kasutan oma vana kodukat. Eks annan teada, kui midagi juba tehtud saan :). Loodan, et teid siis huvitab ka, päris tühja ei viitsi vaeva näha :D!
Ok, mitu tundi vaeva nähtud ja päris palju juba kirjas, paremalt menüüst leiate LINGID ja sealt AUSSI SÕBRAD. Jooksmine jääb täna nüüd ära, varsti läheb juba pimedaks ja mu kõht hakkas kah valutama!

1. Tüüpilised põõsad ja elumajad.
2. Teine kodu
3. Minu tuba :)!



4 kommentaari:

Murkarain ütles ...

Ajee, sain oma nõutud "tavalised pildid" ka. :)
Mis seis siis tööga hetkel on? Või edasised plaanid?

Murkarain ütles ...

PS! See Aussi sõprade (ja enda tutvustamise!!!) leht on hea idee. Lugesin just läbi. 10 punkti ja thumbs up.

Anette ütles ...

Jaa, see tutvustamise leht oli super !

Vero. ütles ...

Väga tore, et asja ette läks kogu see kirjutamine siis :). Mitte, et mulle seda teha poleks meeldinud, mul oli kirjutamistuju!

Töö/edasised plaanid, hmm.. Midagi kindlat nagu hetkel pole. Üks variant on Esperancesse vms minna, Mardi auto ära osta ja siis seal midagi otsida või veel rohkem ida poole sõita ja kuskile farmi.
Perthi jääda ei taha siiski, seiklushimu piinab!

Vero.