kolmapäev, 13. oktoober 2010

13. Oktoober

Ega mul tegelikult erilist blogimistuju pole, aga ma viin teid oma siinse eluga kurssi natuke.
Nimelt eile rääkisin Dickiga sellest, kaua ma siin veel olema pean. Ütles jälle, et nii kaua kui tahan. Rääkisingi siis nii, et nüüd olen selle nädalavahetuse veel ja peale seda esimesel võimalusel Perthi. Arvatavasti neljap, sest Debil siis mingi golfivärk seal.
Ausalt öeldes ei jõua enam olla siin. Tahtsin ühte nv veel, et siis nö viimast võtta, aga praegu tundub, et sellest ei tule midagi välja. Igatahes aeg venib räigelt ja mitte midagi toredat ka pole. Mu peamisel lõbustajal, Darrenil, on mingi stress peal niiet temast pole samuti asja. Riley ütles ka täna, et ta ei jõua siia see nv. Nii tore no, aga vähemalt tahab ta kindlalt Perthis kokku saada.
Egas midagi, tuleb see nädal veel ära kannatada ja siis saab tsivilisatsiooni. Natuke kardan ka, sest tuleb ju uus kodu ja töö otsida. Nüüd ma üksi ka, veits raskem. Õnneks inglise keel selgem ja julgust aussidega suhelda ka rohkem.
Muidu täna oli jälle vaba päev, käisin Debiga Northamis. Tahtsin omale mõne uue kaltsu osta aga no seal polnud mitte muhvigi. Ostsin ainult juuksevärvi, shampooni jms nänni.
Ah aitab küll. Kopp on ees aga no ma ei hakka kõigest ka avalikult kirjutama, nii julge ma ka pole :).

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oma sünnipäevaks võiksid ikka siin lumega pidada. Parem sõpradega talvel, kui võõrastega kuumal rannal.

Anonüümne ütles ...

Uus töökoht püüa leida ikka eestlaste hulgas, siis on sealolekut kergem taluda .Neid pidi seal sadu või tuhandeid tööl olema, kuidas sa pole kohanud?

Anonüümne ütles ...

Anonüümne nr 1: no ma usun, et poole aastaga nii mõnigi uus sõber tekkinud sünnipäeva ajaks :). Sünnipäevi tuleb teisigi, et siis oma vanade sõpradega olla.

Anonüümne nr 2: Eestlasi võib siin ju tuhandeid olla, aga kui sa vaatad seda kaarti, mis ma mõned postitused tagasi panin ja kujutad ette, et aussi rahvaarv on 22milj siis need tuhanded eestlased on isase mesilase.. (nagu kohalikud ütlevad).
Ega ma neid eestlasi kui rahvust taga ei igatsegi.. Lihtsalt hetkel on rutiinist siiber.

Anonüümne 3 :).

Anonüümne ütles ...

Oh shit.. I definitely will be there :D.. But yeah, don't be too hard (A):D..

Anonüümne 007