teisipäev, 12. oktoober 2010

11. Oktoober

Oeh, ma pean midagi ikka kirjutama jälle, muidu unustate üldse ära mind.
Midagi erilist vahepeal teinud pole, ainult jooksmas käisin. Üldiselt on mul Dickist ja tööst üsna kopp ees. Iga päev on täpselt samasugune ja viimasel ajal ei suuda ma isegi paari päeva taguseid õhtuid eristada.
Inglise keelest ka üsna kopp ees.. Vahepeal on selline tunne nagu istuks ingliskeele tunnis. A'la, et tegelikult kõik oskavad eesti keelt ka, aga lihtsalt ei kasuta seda hetkel. Umbes selline tunne, et aitab küll, räägime nüüd natuke normaalselt kah. Seda on raske kirjeldada aga no imelik on. Ma muidu saan päris hästi aru, mida nad räägivad ning ise mõtlen ja näen undki juba inglise keeles, aga lihtsalt kopp on ees noh!
Okei, palju ma ikka halan siin teile? Ilmad on ilusad (ma päikest võtta ei saa, sest õliga päevitamine on naha pekki keeranud, täiesti kuiv ja kestendab). Kärbsed on jube tüütud, ausõna! Neid on nii palju ja nad ronivad näkku ning igale poole mujale, vastik. Riley ütles, et jõulude ajal on veel hullem, no tore-tore, ei jõua ära oodata! Riley on muideks see kena kutt hobuste võidusõidult..
Aga jah muidu rääkides jõuludest.. Ma ei kujuta ettegi, mis tunne võib 24. detsembril rannas päevitada olla.. Pole nagu just NEED jõulud või mis.. Pealegi päris nõme mõelda, et jõuludel pean vb võõrastega kuskil hostelis istuma. Oh jah, ei tea mis saab.
Aga midagi head ka, mul on sünnipäev nüüd suvel!! Terve elu unistanud sellest ja nüüd voilaa, olemas. Nice!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma peaks ka siis Austraaliasse tulema et ükskordki sünnat suvel pidada saaks

Mirian ütles ...

Ega need Austraalia jõulud väga teistmoodi olegi:
http://www.youtube.com/watch?v=8Vp9UdVcyaw :).

Anonüümne ütles ...

Ohh jah tahaks isegi tunda 24detsembril päevitamist:D:D Tahaks ka su sünnipäeval sinuga koos olla soojas....20...O.....M....G!

Miss you verrryyy much
Annabel.

Anonüümne ütles ...

See video oli täiega hea :D
Jaa...tahaks ka sünnat suvel...=)

Anette

Vero. ütles ...

Video oli tõesti äge, tänks Mimmu :D..
A ma tahaks seda sünnat oma vanade sõpradega suvel tähistada. Aga noh palju tahad vähe saad, eksole ;).

Tänksss! Miss u all too.
Vero.