laupäev, 25. september 2010

25. September

Hah, nii kui blogi kirjutama hakkasin, kuulsin aknast hullu krabistamist. Selgus, et täpselt akna all askeldasid kaks bobtaili. Need on need samad suured sisalikud, kellest varemgi juttu olen teinud. Kõik kohad täis neid.. Õnneks nad pole mürgised, aga valusalt pidid hammustama küll. Pluss ma kuulsin, et kui neid palju on, siis maod kardavad neid vms. That's gooood!
Niisiis üleeile, neljapäeval, ei teinud suurt midagi. Kõige erilisem osa päevast oli vast see, et õhtul olid baaris kaks jobu. Needsamad, kes mind laupäevaks peole kutsusid. Alguses oli suhteliselt OK, mõni nali oli isegi naljakas. Näiteks hakkasid selle kallal targutama, et ma kogu aeg jalutamas käin. Lubasid mingid Bolgarti jalutamisvõistlused korraldada jne. Aga mida rohkem nad jõid (ja nad jõid palju!), seda rohkem mul kopa ette viskas. Kõigepealt tahtsid, et ma õpetaks neile, kuidas eesti keeles igasugu rõvedusi öelda. No mitte tavalisi roppusi, vaid konkreetselt rõvedusi. Edasi tulid muud lollid naljad ja mul sai täiesti siiber nendest. Lõpuks ignoreerisin lihtsalt. Kui juua tahtsid siis said, aga ühtegi sõna ma nendega ei rääkinud.
Eile olin hommikust saati peotujus. Teadsin, et õhtul lubasid Darren, Daps ja ühed noored, kes mu esimestel päevadel siin olid baari tulla. Mõtlesin, et peaks ise ka lõpuks natuke jooma hakkama. Niisiis veetsingi päeva puhates, päevitades jne. Sättisin vaimu õhtuks valmis :D!
Õhtu tuligi õnneks lahe. Algus oli ikka vaikne, aga varsti tulidki Darren ja Daps. Võtsid õlled ja hakkasid seal omaette naerma ja mingit paberit uurima. See naermine oli nii kahtlane, et ma tahtsin teada, mis seal kirjas on, aga ma ei hakanud uurima. Mõne aja pärast sai Dapsil õlle joodud, läksin tema juurde ja siis ta teatas mulle :"Paüniksöulu". Ma 2 sekundit vaatasin talle juhmi näoga otsa ja siis hakkasin naerma. Ma mõtlesin, et see mingi prantsuse keel. Mõned siin küsivad prantsuse/hisp keeles ja näitavad mulle kui targad nad on. AGA eii, see ju eesti keel! Natuke isegi meenutas lauset: "Palun üks õlu!"
Darren rääkis pärast, et nad eile käisid kahepäevasel tripil ja sattusid kuskile baari, kus seinal oli olnud 50 erinevas keeles "Can I have a beer please". Daps oli seda uurinud ja järsku "OHH FUCK" karjuma hakanud. Kirjutas ruttu eesti keelse üles, et siis mind sellega üllatada. See läks tal igatahes korda ja ta oli terve õhtu väga uhke enda üle :D! Õpetasin talle "Aitähi" ka, aga no see kõlas ikka "etaa" ja "ataa". Ma loodan, et minu inglise keelt neil natuke lihtsam mõista..
Ülejäänud õhtu läks toredasti edasi. Kohalikud lemmikud mängisid jälle piljardit, mina jõin siidrit jne. Varsti tulid need noored ka kohale ja ma tegin neile "natuke" kangeid kokse, aga nad olid õnnelikud :D. Dick ja Deb olid õhtu lõpupoole esimest korda seltskonnast täielikult välja jäetud. Rääkisid seal kahekesi ja kui Deb ära läks, passis Dick täitsa üksi. Vahepeal läks päris pikalt baarist minema ka, raudselt luuras kuskilt aknast ikkagi.
Kell 11 hakkas Dick rääkima, et nüüd on kõik, tema paneb baari kinni. Kellelgi väga koduigatsust polnud, niiet võtsime kõik paar jooki kaasa ja ronisime baari ette pinkidele. Üsna külm oli, aga mingi gaasiga töötav soojendusvärk päästis natuke.
Väljas hakkasid need noored mulle täiega pinda käima. No nii lollid naljad! Eriti noorem ja kenam. See on enda arust hull tegija vend ikka. Vahepeal "joonistasid" tee peale kuseringe jms. Täiesti haige.. Darren oli kambast kõige normaalsem, kuigi ta on 40! Ma suhtlesin rohkem temaga, mõnitasime neid noori jne. Kahjuks läks tema kella 1 ajal juba minema.
Ma passisin teistega veel umbes 1,5h ja siis otsustasin, et aitab kah. Ütlesin tsau ja tahtsin tuppa minna aga avastasin, et mu kallis Dicky on kõik uksed lukku pannud. Läksin vihasena kamba juurde tagasi ja siis selgus, et Dick on nii varemgi teinud. Ronisime varuväljapääsu redelilt üles katusele ja hakkasime lahtiseid aknaid otsima. Kuna need aknad siin üles-alla lükatavad siis õnnestus üks lahti saada, üks noortest ronis sisse ja tegi alt ukse lahti. Sain tuppa, jee! Aga siis selgus, et baar veel omakorda lukus ja mu telefon oli seal. Läksin vihasena oma tuppa ja mõtlesin, et sitt lugu küll, kui ma hommikul sisse magan..
Hommikul läbi une teadsin, et mul äratuskella pole ja seega ärkasin esimeste häälte peale üles. Vaatasin, et päike paistab, ju on kell mingi 12, aga tegelikult oli alles 8! Siiski tõusin üles, sest mul oli nii halb olla. Täiesti uskumatu, kuidas saab neljast 355ml siidrist hommikul nii halb olla? Mul pole tavaliselt pohmakaga mingeid probleeme..
Igatahes ülejäänud päeva olen veetnud niisama. Dicki peale olen ikka üsna pahane, kuigi eile see alko võimendas neid emotsioone. Pole temaga täna ühtegi sõna rääkinud, ega ei taha ka. Aga kui ta jälle "how are you" küsib siis tänan kindlasti selle katuseseikluse eest teda. Debile ütlesin hommikul good morning, aga ega teda üritan ma ka võimalusel vältida. No ei istu need inimesed mulle.
Ahjaa, Debil on täna sünna ja ta vend tuli oma naisega siia. Enne istusid õues, aga kui ma sööma läksin siis pidin ehmatusest pikali kukkuma kui nägin, et tüüp lamas keset põrandat ja norskas. Äratasin üles, küsisin kas kõik on korras ikka. See hakkas tänama, et ma muretsen, aga ütles, et lihtsalt magab. No kas majas paremat kohta magamiseks pole, kui söögitoa põrand? Kuradi imelikud inimesed need aussid ikka..

2 kommentaari:

A ütles ...

Mis teil seal baaris naisi ei käigi?
"Paüniksöulu" :D hahaa

Vero ütles ...

Käivad ikka mõned :D. Aga need istuvad omaette kuskil nurgas või siis tulevad perega õhtusöögile ja on teises ruumis :). Ataa :D!