kolmapäev, 1. september 2010

1. September

Hommikul Nik ütles, et sai teada, kuidas otse Mosman Parkist Midlandi saab. Ütles, et võib mu lähedal asuvasse panka ja postkontorisse ka viia, niiet ma ei peagi linna minema. Läksime siis rannakohvikusse, kus oli üks poolakas oma naisega (nad käisid eile ka külas, aga ma unustasin mainida). Kohvitasime ja jutustasime. Rääkisime eestist, venemaast jne.
Edasi viis Nik mu lubatud kohtadesse ja ma sain Raunole ja Kaidole lõpuks rahad ära kanda. Ma loodan, et nad need kätte ka saavad. Päris pull, kõik istume kuskil pommiaukudes, kus levi pole.
Igatahes kella kaheks ronisin rongipeatusesse. Närv oli ka sees veits, jälle mingi ülisuur muutus ootas ees. Tund aega pidin sõitma ja siis jõudsin Midlandi. Helistasime seal Debiga üksteisele (mu uus naisboss). Ta oli juba seal ja võttis mu auto peale.
Päris ebamugav sõit oli. Ma ei julgenud ise mingit juttu alustada, tema uuris mõnda asja ainult jne. Pm terve 70min sõitu olime vait. Mina vahtisin aknast välja ja kaifisin Aussi loodust. No täpselt nagu filmis, sellised kerged künkad, põllud jne. Äge punane muld ka. Vaadake McLeodi vms tütreid, saate aru :D.
Kohale jõudes tegi Deb mullekiire tiiru majas ja siis oli Dicki kord mulle baaritööd näidata. Hullumeelne, tal sitt aktsent ja see töö tundus alguses nii keeruline. 100 erinevat jooki, kõigil omad nupud ja tegemisviisid. Jeesus Maria no! Mul oli selline tunne, et lähen kohe esimese rongiga Perthi tagasi.
Õhtul kell 6 hakkas mul siis esimene
“ tööpäev“. Jumal tänatud, et kolmapäev sattus, inimesi oli mingi 10tk. Kõik on omavahel nagu üks suur pere. Mind võeti väga hästi vastu, kõik olid ülisõbralikud ja ei saanud pahaseks, kui millestki aru ei saanud või valesti tegin. Kõigil olid omad kindlad joogid ja need on mul nüüd täiesti peas. Eriti pull oli see, kuidas üks ~50a naine minuga rääkis. No E R I T I aeglaselt ja selgelt :D. Küsis, kas ma olen inglise keelt koolis ka õppinud jne. Ta vist pidas mind eriliseks lambaks :D.
Kella 11ks oli ainult Dick koos ühe tüübiga jäänud ja ma võisin magama minna. Mul siin oma tuba, päris mõnus. Kahjuks on siin ka ülikülm praegu.

2 kommentaari:

Nännu ütles ...

Mul oli alates 28.08 lugemata :D Viin nüüd end siin asjadega kursi jälle. Tundub, et Sul on seal hetkel kõik jonksus- mul on väga hea meel!
Kõik tunduvad tõesti sellised üli abivalmis ja toredad...meile oleks ka sellist suhtumist siia vaja.
Tubli oled! Lase edasu :D
Muah

Nänn

Unknown ütles ...

Tere kõik,

Ma olen proua Susan nälgima, Kirjutan selle kirja, sest olen väga tänulik selle eest, mida proua Clara Morgan tegid minu ja mu pere, kui ma arvasin, et ei olnud lootust ta tuli ja teha oma pere tunne elus jälle viib meid laenu madala intressiga 3% ma pole kunagi mõelnud, et on ikka tõeline laenu andjad internetis, kuid minu suurim üllatus sain laenu ilma raiskab palju aega, nii et kui sul on seal otsivad laenu mingeid rahalisi põhjuseid üldse siis ma nõu sa saada e pr Clara Morgan VIA: {clara_morgan@outlook.com} rohkem infot selle tehingu

MA SOOVIN SULLE KÕIKE PARIMAT

parimate Soovidega
Proua Susan nälgima