kolmapäev, 11. juuli 2012

Kuala Lumpuri toasistumised.

 Küll meil ikka veab! Esimesel Kuala Lumputi õhtul hostelist välja minnes jäime mõnusa äikese vihma kätte!
 Teisel päeval oli ilm ilusam ja saime linnas korraliku jalutuskäigu ette võtta. Esimeseks sihtkohaks oli Little India, kus hommikusöögiks Burger Kingis käisime, riisist oli vaheldust vaja. Järgmiseks käisime kuskil kesklinna tänavatel ja põikasime korra islami mošeesse, kus meid ilusasti riidessegi pandi.

Hõljuk-tont.
 Edasi käisime Chinatownis, kus end lõpuks shopinguparadiisist leidsime ja sealt endale nii mõnegi uue asja päris hea hinnaga kauplesime. Peale Chinatowni suundusime rikaste ostuparadiisi linnaossa, kus käisime pistsime jalad akvaariumisse ja pärast nautisime veel massaaži ka.

Aneti jalad maitsesid paremini, mind ei tahetud :( 
 Õhtul, kui juba pime oli, suundusime kuulsaid Petronase kaksiktorne vaatama. Mina olin neid küll varem enne Aussi minekut näinud, aga seekord oskasin kuidagi rohkem hinnata ja tunnistan, et nad on ikka megailusad! Vaatasime suu ammuli seda Malaisia uhkust ja võrdlesime seda meie eesti vabadussambaga, mis meie arvates Petronase kõrval täiesti märkamatuks jääks.

Kõrgeim ehitis 2004 aastani. 451.9 m.
  Kolmapäeva, meie viimasel Kuala Lumpuri päeval oli esimese asjana vaja minul kiirelt postkontorisse minna, et saaks pool kohvrit koju saata. Panin oma suveriided selga, uhked uued päiksekad ette ja läksin õue. Loomulikult sadas jälle vihma!
 Postkontorisse jõudes selgus, et neil on kogu kaup otsas ja ma pean ise linnapeale kasti, pakkepaberit ja teipi otsima minema. Käisin uisutasin oma plätudega mööda siledaid tänavakive ikka päris mitu poodi läbi enne kui kõik vajaliku sain.
 Kodus pakkisin kola kasti ära, teipisin paki nii kinni kui võimalik ja nuiasin Aneti endaga kaasa postkontorisse tulema.
 Peale seda käisime veel korra söömas. No riisist on nii siiber! Siinsed riisitoidud jäävad mu lemmik
India toidule ikka täiega alla. Vähemalt on siin palju eksootilisi puuvilju mida proovida!

Litšid ilusate bäkkeri küünte vahel.
  Ülejäänud päeva veetsime põhimõtteliselt toas mitte midagi tehes. Paras koerailm on õues! Homme hommikul läheme edasi 6 tunnise bussisõiduga Penangi saarele!

Laisk bäckpacker.

Tänan tähelepanu eest!

Kommentaare ei ole: