esmaspäev, 8. november 2010

Loomaaed

Kõigepealt mainin, et eile ma kodus passida ei suutnud. Ajasin oma vanad reisukaaslased välja ja läksime kesklinna parki tsillima. Meist saja meetri kaugusel toimus mingisugune india pidu, mille lõpetuseks ilutulestikku lasti. Lõpuks nägin ka Tauri ära, kellega blogide kaudu tuttavad oleme. Päris mõnus õhtu oli!

Enne veel kui loomaaiast arutama hakkan väike nali ka. Nimelt viimati Kymiga rannas olles rääkisime eestis ja austraalias esinevatest loomaliikidest. Minul oli siis vaja nimetada loomi, keda austraalias pole. Eks ma siis loetlesingi wolf (hunt), bear (karu), wild pig (metssiga minu tõlkes) ja siis oli vaja seletada veel põder. Mõtlesin natuke, et kuidas see nüüd inglise keeles oli ja siis väitsin, et meil on veel elfid. Kym selle peale muigas ja küsis kas elf või elk. Mina ikka surmkindlalt, et elf ja elf. No kes ei tea, mis "elf" on, pange aga google otsingusse... Inglise keel võib vahel ikka kergelt alt vedada..

Loomaaed-loomaaed..
Kuna mul hetkel jutt lihtsalt ei jookse siis panen lihtsalt mõne punktina muljed kirja, okei :)!?
* Loomaliike üllatavalt vähe. Pandasid polnudki!
* Pooli loomi polnud üldse näha, puurides väga palju külastajatele varjatuid kohti.
* Lõvid, kaelkirjakud ja hiiglaslikud kilpkonnad ja krokodilli nägime siiski ära.
* Loomaaia üldine keskkond päris džungli moodi. Hästi roheline ja ilus.
* Pindalalt üsna pisike, kogu meie matk tuli 4,6km kusjuures käisime palju edasi-tagasi.

Okei, kokkuvõtte üritan siiski korralikult kirjutada. Niisiis ootused olid pileti hinda arvestades ja teiste muljeid kuulates natuke suuremad. Loomastiku poolest jääb Tallinna loomaaiale kindlasti alla, aga nägi natuke ilusam ja looduslähedasem välja. Ei kahetse, et käidud sai. Mõnus jalutuskäik ilusas looduskeskkonnas!

1. Kirjakkael.
2. Eesti metsades elutsev põder.
3. Kas teil raekoja platsis kuusk olemas? 8 november juba siiski!!!



2 kommentaari:

Anette ütles ...

See teine pilt oli ülihea :D
Omg...:D Meil küll kuuske veel pole

Murkarain ütles ...

Hahhhaha... Hea nali, et meil päkapikud metsas pesitsevad. :D
Super, nüüd need austraallased arvavad, et meil peale Zigulide ja Volgade jooksevad ka päris päkapikud vabas looduses ringi.
Keep up the good work!
Tervisi,
Rain