kolmapäev, 9. märts 2011

Horsy horsy!!!!!!!

 Niisiis, tean jah, et ma alles eile blogisin aga sisustan tänagi teie jäiseid õhtuid oma jutukestega!

 Täna alustasin oma uue tööga. Taaskord sain selle tänu ajalehe kuulutusele. Helistasin nädalavahetusel, küsiti paar küsimust kogemuste kohta ja lubati tagasi helistada. Eile käisin kohal, tsekkisime üksteist üle ja täna siis oligi esimene tööpäev.
 Hommikul 4.00 üles, poole tunni pärast istusin tallis ja jõin teistega kohvi. Kella 5 aeg oli vaja hobused võidusõidu talli viia, et džokid saaksid trenni teha. Jalutuskäik tallide vahel on kuskil 500-600m pikk. Viisimegi hobused sinna, panime mõned valmis, džokid võtsid esimesed, me panime järgmised valmis. Kui džokid esimestega lõpetanud olid, pesime-puhastasime hobused ära jne.
 See lõbu kestis tunni-kaks, sest hobuseid kokku on meil 20 ringis, sagimist oli nii palju, et ma ei jõudnud lugeda, paljud neist seal trennis reaalselt käis. Peale trenni oli aeg hobused tagasi viia, sööta-joota ja aiad puhastada. Peale selle viisime mõned hobused ujuma. Kell 9 olid kõik hommikused toimetused tehtud ja võis koju magama tulla.
 Kell 3 oli aeg tagasi talli minna. Seekord piirdusid ülesanded ainult söötmise-jootmise ja aedade puhastamisega. Kolme peale kulus aeglases tempos aega üks tund, ning taaskord oli kõik tehtud ja võis tööpäeva lõpetanuks lugeda.

 Selline oli minu esimene päev. Üldiselt hakkavadki päevad umbes sellised välja nägema. Täpset töögraafikut ma ei tea, sest praegu alles proovime, kuidas mul oleks peale öist baaritööd kell 4.30 hommikul tööle minna. Muidu peaks tööd tegema pm iga päev. Esmaspäeva hommikud on lühemad, sest nädalavahetusteti hakkavad varsti võidusõidud.
 Võidusõitudel saan ka abis käima hakata. Ega sealgi midagi väga erilist tegema pea, lihtsalt hobuseid jalutama, valmis panema jne. Selline lihtne töö, mitte midagi väga huvitavat ja erilist aga uusi kogemusi saab ikka. Pealegi no tore on hobuseid nunnutada ja patsutada seal. Pole need võidusõidu hobused mingid hullud närvipuntrad midagi, täitsa kukununnud. Mu eestlasest Taisi on isegi temperamentsem kui need seal!















~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Imelik on seda nurka tühjaks jätta, niiet parem kirjutan midagi ebaolulist siia.. Hmm, prantslane sai mu peale eile täiega vihaseks, sest ma ajasin Robiga niisama lolli juttu ja sügasin oma sääsehammustusega jalga vastu prantslase voodit. Tüüp alguses kobises, et ma enam ei teeks, ma ei saanud aru, kuidas teda see segab aga lõpetasin siiski ära. Igatahes järsku hüppas tüüp voodist alla, võttis oma arvuti ja läks ust paugutades kuskile mujale oma tobedaid multikaid vahtima.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Aww, nunnud hoppad:) Kusjuures kui issiga arstile läksime ss nägime Taisit seal suht teeäärsel platsil...:) Oleksin niii tahtnud teda kallistada ja patsutada:)

Annabel=)