teisipäev, 24. august 2010

24. August

No tervitus!

Alustasime oma reisuga esmaspäeva õhtul 00.30 Tallinna bussijaamast, sealt läksime Riia lennujaama ja praeguseks hetkel oleme jõudnud Norra lennujaama, Sandefjordi nimelise linna lähedal. Õnneks pole praeguseni mingeid jamasid olnud, kuigi seal Riia lennujaamas kuus tundi tühja passida polnud just eriti tore. Netiga oli mingi jama ja lennujaam ise oli ka kuidagi kitsas ja räämas.
Igatahes hetkel Rauno ja Kaido pikutavad põrandal ja vaatavad Simpsoneid, ning mina täidan oma kohustusi :). Olemine pole just eriti hea. Magada, kui seda nii võib nimetada, oleme saanud kokku mingi 2-3h. Tegelikult see oleks üsna talutav, kui kolm eelnevat ööd oleksin normaalselt maganud, aga no Eesti sõpradega pidi ju ikka hüvasti jätma :)! Niisiis, söönud pole samuti põhimõtteliselt midagi ja enamus ajast on kulunud istumisele, superlahe ju, kas pole! Kui see ilm siin nii halb poleks, võiks ju natuke Norrat uudistama minna, aga jääb ära, ehk Inglismaal on natuke parem..
No mis siis veel? Pole nagu midagi rääkimisväärset juhtunud. Mõne tunni peab siin veel külmetama ja siis saab juba Londoni poole teele asuda. Peale seda saab jälle mingi 5-6h passida ja siis 14 (NELITEIST!!!!) tundi lennukis... Ja sinna otsa veel terve öö Kuala Lumpuri lennujaamas. See praegune on alles soojendus selleks passimiseks, õudne mõeldagi.
No igatahes, kui midagi huvitavat juhtub, või mul lihtsalt väga igav hakkab, siis kirjutan jälle :)!

PS, issi, ma loodan, et sa väga kurjaks ei saa, aga ma leidsin rahakotist ühe punase kaardi, mis seal tegelikult olema ei peaks..

Jee, jeee, kell on 16.00, mängisime veits kaarte aga ausalt kopp on ees. Tahaks juba lennukisse, oleks natuke aega mingitki tegevust.
Rauno hakkab ka ära vajuma vaikselt, tuiab tühja siin. Kaido peksab niisama kaarte vastu lauda, kui huvitav elu :)!

Vero.

1 kommentaar:

A ütles ...

põnev-põnev :D
Keep on posting