teisipäev, 6. märts 2012

Päevaplaan vol 5-6.

Pühapäev, 4.03.2012

8.00 äratus, hommikusöök.
9.45-10.40 magamine
Kuna magama jäin eile alles 2 ajal, on uni ja väsimus ikka megasuur. Vedelen viimase minutini voodis ja üldse ei taha tööle minna. Veider on see, et nii raskeid ärkamisi mul muidu pole. Tavaliselt ärkan kella 7-8 ajal üles ja enam und pole.
11.00-16.15 töö.
Esimese asjana võtan taas ühe red bulli. Elu tuleb sisse ja aeg läheb üllatavalt kiirest. Väga tsill pühapäevane tööpäev. Üllatavalt vaikne pühapäeva lõuna kohta ja jääb aega niisama lobisemisekski.
16.30-17.30 rand.
Ilm on maha jahtunud ja tuleb tuju natuke rannas istuda. Võtan oma raamatu ja jalutangi ookeani äärde. Pikutan otse veepiiril, lõpetan raamatu lugemise ja mõnulen niisama. Parim viis nädala lõpetamiseks. Kuidagi mega lõõgastav.
17.30 laiskuseaeg.
Jalutan rannast tagasi, lähen pesema ja tagasi tuppa tulles avastan, et mul on vastamata kõne ühelt endiselt baaritsikilt. Helistan tagasi ja selgub, et nad on teise tsikiga üllatuskülastuse teinud. Luban natukese aja pärast baari poole liikuda, et nendega kokku saada.
18.30-20.00 BBQ & baar.
Läheme istume välisbaaris, kus pühapäeva õhtuti on suur gill. Räägime juttu, vahetame uudiseid ja sööme kõhud täis. Seejärel läheme vaatame, mis baaris toimub. Joome paar kokteili ka, aga kuidagi igavavõitu on.
20.00-22.00 tüdrukuteõhtu.
Räägitakse, et ühe kohaliku sünnipäeva tõttu saavad valitud inimesed peale baari sulgemist sisse hiilida ja meil on nö lock in, ehk siis mitteametlik tasuta alkoholi pidu baaris. Kuna baaris on igav, otsustame ühe tsikiga, et läheme istume minu toas ja tsillime kuni baar suletakse.
Joome ära mulle sünnipäeva puhul kingitud shampa ja lobiseme tähtsatest teemadest. Arutame euroopa ja austraalia erinevusi. Põhiteemaks on see, kuidas euroopas eeldatakse, et peale keskat tuleb ülikool, siis tuleb töö ja kui 25 oled, on normaalne, et sul on kindel poiss/tüdruksõber, paar aastat peale seda on lapsed ja oledki täiskasvanud vms.
Austraalias on see kuidagi vabam, teed mis tahad ja täiesti normaalne, kui 30 aastane elab üksi/sõpradega, vahetab töökohti kuidas tuju on, käib reisimas ja on eluga rahul. Ühesõnaga ellusuhtumine on palju vabam . 
22.30-4.00 lock in.
Lõpuks läheme tagasi välibaari. Managerid üritavad võõrastest klientidest lahti saada ja kõik nö VIP-id kogunevad välibaaris. Passime seal päris kaua, kuni lõpuks saame sisse minna. Baarileti taga on seekord kohalikud, baaridaamidel on sinna minek täna keelatud. Õhtu algab üsna rahulikult, aga kuna alko on tasuta, lähevad mõned päris hulluks. Mina suudan juua ainult ühe koksi ja peale seda otsustan limonaadi peale jääda. Tansitakse, lauldakse ja möllatakse päris kõvasti.
4.00-6.00 jõusaalitsill.
Kuna olukord läheb juba päris hulluks, otsustatakse keskkonda natuke rahulikumaks muuta ja kolime jõusaalimajja. Enam pole ruumi möllamiseks vaid õhkkond on rahulikum ja kõik istuvad. Mina istun väljas, kus mõned kutid juhendavad üksteist poksikoti peal, teised lobisevad niisama. Siseruumis käib ilge laulupidu, mingid vanad laulud, mille sõnadest mul pole õrna aimugi. Kui ma lõpuks korra sisse lähen, tuleb raadiost just adele "someone like you". Loomulikult teavad kõik selle sõnu ja õige laulupidu võib alata. Kõik röögivad täiest kõrist ja arvavad, et on super lauljad. Vähemalt on üsna lahe tunne!
6.00-7.00 magama.
Kuna väljas on nüüd lühharites natuke liiga külm olla ja väsimus on suur, otsustan ma enne toateenindust korra magama minna.

Esmaspäev. 5.03.2012

7.00 äratus, hommikusöök.
Kõht on tervest magamata ööst megatühi ja pugin nagu loom.
8.00-9.45 toateenindus.
Minu tiimikaaslaseks on seekord väga pohmas inglise tüdruk, kes iga natukese aja tagant ära kaob. Minu enesetunne on üsna okei, veepudel on küll näpus, aga muidu ei saa kurta. Õnneks pole palju tube vaja teha ja saame üsna ruttu lõpetatud.
10.30-5.30 magama.
Mingi aeg lõunal ärkan üles, käin poes süüa ostmas ja vaatan korra telekatki. Siiski jään uuesti magama ja üles saan alles õhtul.
5.30-6.30 laiskusetund.
Vedelen voodis, vaatan telekat.
6.30-8.30 toatsill.
Saan taas kõne sellelt endiselt baaritsikilt, tuleb minu tuppa, lobiseme natuke eilsest ööst ja vaatame telekat. Minul on kindel plaan jooksma minna aga luban temaga peale seda baari minna ja vaadata, mis seal toimub täna.
8.30-9.00 jooks.
Kuigi toast välja saamine on täna megaraske, läheb jooks ülimalt hästi. Jooksen pooliku ringi asemel terve. Tempo on kiire ja enesetunne aina parem.
9.00-23.30 tsill.
Peale jooksu hüppan ruttu pessu, peale seda joonistan kiirelt silmad pähe ja läheme selle tüdukuga baari. Eest leiame põhimõtteliselt ainult ühe grupi inimesi, milles enamus siin töötajad. Mina võtan joogiks mullivee sortsu laimisiirupiga. Ideaalne jook teiste lollitamiseks, sest keegi ei saa arugi, et tegelikult on mu jook alkoholivaba. Igatahes lobiseme natuke seal. Meie baaris töötab iga nädal uus skimpy (pesus baaridaam). Igatahes selle nädala skimpy oli ka baaris ja üks kuttidest küsis, et ah miks sul riided seljas on. Tsikk ütles, et ega ta praegu tööl ole ja küsis, miks kutil riided seljas on. Sellepeale kiskusid kaks kutti end paljaks ja hakkasid ringi tantsima. Üsna veider..
23.30 tsill, magama.
Lõpuks kisub baaris igavaks ja ma otsustan tuppa ära minna. Pidin korra veel pesemas käima, sest üks manageridest arvas, et ilgelt lahe on laimisiirupiga kõik täis pritsida. Igatahes õhtu lõppeb teleka vaatamise ja blogimisega. Olge toredad!

Kommentaare ei ole: