pühapäev, 26. detsember 2010

Mis kurat toimub?!?!

Mul on selline tunne, et keegi "elu" üritab mind lihtsalt sajaga proovile panna. Kõikvõimalikud halvad asjad lihtsalt juhtuvad!
Nüüd olen ma oma rahakoti suutnud ära kaotada. Koos kõigi oma pangakaartide, dokumentide, EESTI JUHILUBADE jmsga. Ainult pass on alles VEEL.
Viimane kord kui seda nägin oli reedel poes. Peale poodi istusin autosse, sõitsin bäkkerisse ja suundusin otse kööki kokkama. Peale sööki võtsin oma koti, läksin oma tuppa, tahtsin rahakoti riiulile panna ja avastasin, et seda mul enam pole.
Täna käisin poes uurimas, äkki jätsin sinna vms - mitte midagi. Auto ja köögi otsisin läbi - mitte midagi. Ainsad võimalused on:

* jätsin poes selle kuskile kassa juurde ja keegi lasi rotti
* kukutasin selle kuidagi maha ja ei kuulnud/näinud.
* olen selle kuidagi muud moodi ära kaotanud
* see on mul autos kuskile prakku totaalselt ära kadunud
* bäkkeri köögis käisid mõned inimesed ka vahepeal.... (aga no seda ei usu elusees!)

Igatahes, pangast raha välja võtta saan alles kolmapäeval. Seniks on mul umbes 3 taala sentides. Juhilube mul enam pole, aga sõidan ikka edasi. Kui ment vahele võtab siis saab teada, kas nad saavad passi järgi kontrollida või mitte.

Ma päris kindel, et nüüd ment võtabki vahle ja saan veel hiiglasliku trahvi. Lisaks kaotan telefoni, arvuti jne. Autol saab teepeal kuskil pärapõrgus bena otsa vms. Töölt lastakse ka lahti, bäkkerist visatakse välja jne.
Miski ei üllata enam! Isegi rahakoti kaotamine ei ajanud paanikasse, rohkem on selline lootusetu hädapätaka tunne. Aga mis teha, no worries.

2 kommentaari:

Sass, Kristjan ja Ott ütles ...

Oi, neiu, selle asja nimi on elu! Lihtsalt juhtub, nii lihtne see ongi.

Anette ütles ...

Küll kõik korda saab ;)