reede, 17. detsember 2010

Elu kui lill!

 Niisiis, paar päeva Kalis oldud.
Eile ikka küsiti, et noh, kuidas on jälle kodus olla jne. No nii mõnus, mulle lihtsalt hullult meeldib siin.
 Hommikul nägin bäkkeri ees ülikena kutti ka. Armusin esimesest silmapilgust :D. Selline peaaegu mustade juustega nunnu! Loomulikult kolis ta ka bäkkerisse, kujutage ette, kui häppi ma olin!
 Õhtul olin esimest päeva tööl. No algus ikka raske, erinevaid kohvisid on u 15 ja ma pean nad kõik selgeks saama. Plus veel söögid ja muud ülesanded. Aga õhtu lõpuks oskasin juba mõnda kohvi peast teha, jeejee!

 Täna nautisin hommikusööki üksi õues tsillides. Järsku ühines minuga, arvake kes?! See sama nunnu kutt. Rääkisime veits juttu, pärast jalutasime veel linnapeal jne. Tüüp on sakslane, kahjuks 18 ja veits imelik vahepeal :D.. Aga noh, silmailu siiski!
 Nunnukaga jalutamast tulles selgus, et bäkkeris on jälle uus eestlane. Kutt siis läheb homme Leonorasse (kaevanduslinn mis siit veits kaugemal) roadhouse tööle. Muideks, ma polnud ligi kuu aega eesti keeles rääkinud! Viimati oligi eelmisel korral Kalgoorlies, kui Taaviga kohtusin!
 Õhtul käisin jälle tööl. Seekord oli juba natuke kergem. Sain mõned uued kohvidki selgeks. Natuke suutsin metsa ka neid keerata, aga see kõik on NO WORRIES.

  Tööga olen siiani rahul. Kogu aeg on midagi teha, üpris kiiregi vahepeal. Aeg lendab, nii et ei saa arugi. Hetkel veel on üsna raske, sest no tõesti uusi asju on palju. AGA samas on ju hea alati midagi uut õppida!
Bäkkerielu on täitsa OK. Kui ma kunagi mõtlesin, et ei suuda järjest kauem kui nädal bäkkeris elada, siis siin seda tunnet pole. Ainus jama on see, et minu toas 3 kutti, kellest 2 teevad tihti öiseid vahetusi. Seega juhtub üliharva, et keegigi mingil hetkel ei maga. Mis teeb asjade otsimise/toas olemise jne natuke ebamugavaks.
 Tervis on ikka üsna jama. Hommikud on kõige hullemad. Täna hommikul suutsin alguses ainult kähiseda. Hääl tuli küll mingil määral tagasi, aga pea valutas terve päeva. Pluss veel köha-nohu ja valus kurk. Ostsin omale mingid külmetuse vastased tabletid ka, loodetavasti hakkavad ruttu mõjuma!
 Ilm on pilves olnud. Sooja alla 30 vist. Laupäevaks vist lubas päikest lõpuks, tahaks juba basseiniääres lebotada!

Paar pilti tegin ka täna, aga ma tõesti ei taha oma tuppa telefoni ja juhet otsima minna!

3 kommentaari:

Murkarain ütles ...

Tore kuulda, et ülesmäge jälle läheb.
Kõike paremat sulle sinna!

Rain

Taavi Nuum ütles ...

Kunagi 90-ndatel olid kaks sõpra Austraalias banaaniistanduses tööl. Ühel nendest oli siis ka hommikul kurk valus ja otsustas tööle mitte minna. Teine sõber läks siis tööle ja raporteeris ülemusele: "Kuido will not come to work today, he's cucumber is ill!

Anette ütles ...

Aja jah kadedaks :D Aga jah, päris äge ;D

''he's cucumber is ill!'' Hahahaaa :D:D (Y)