reede, 10. detsember 2010

Sleep/work/eat

Sleep mode.
 Igavus, uni & tüdimus. Blogi ei oska ka enam kirjutada. Kui Kalgoorlie aegadel pidin blogi pikkuse pärast palju asju üldse mainimata jätma, siis siin pole lihtsalt millestki kirjutada.

Work mode.
 Eile, täna ja homse tööpäeva algus 11 hommikul, 16-18 väike paus, edasi kella 21-22ni. Tunde polegi palju, aga need venivad meeletult ja no täpselt aktiivse päeva osa passin tööl.
 Töökaaslastest nii palju, et need, kes alguses kõige halvemad tundusid, on osutunud hoopis parimateks. Mõnega on juba päris lõbus koos tööd teha.
 Bossid on siiski hullemad, kui Bolgarti omad. Meesboss Bob on kõige hullem, alati möliseb millegi kallal. Naisboss Jo käib lihtsalt pidevalt kontrollimas, et kõik midagi ikka teeks. Näeb jube kuri välja, aga samas iseloomult tundub siiski sõbralik, erinevalt Bobist! Õnneks peamiselt bossab Jo, Bob kokkab köögis!
 Töö üldiselt ise on selline enam-vähem. Eestis oleksin ma selle üle arvatavasti päris õnnelik. Siin, aussis, tahaks rohkem seiklusi, lõbu ja erinevaid elamusi, mida see töö kahjuks eriti ei paku. Samas on palk jällegi hea, töökaaslased toredad ja elu ilus, ehk kannatan paar kuud välja! Pärast saab tasa teha ju.

Eat mode.
Kas see ei tekita teis vastupandumatut söögiisu?
 Tauri tuletas mulle paar õhtut tagasi meelde, et ma
olen unustanud siin väga olulist asja mainida!! Nimelt ma ei rääkinud teile, kuidas ma "aussid armastavad, teised vihkavad" vegemitet sõin! Vegemite on siis selline plöga (ma tõesti ei mäleta millest), mida aussid armastavad saia jms peale panna. Üldiselt räägivad bäkkerid hirmujutte selle jubedustest.
 Kalgoorlies tehti mulle igatahes üks õhtu special vegesai. Vahtisin seda tükk aega sellise näoga, nagu peaks prussakat sööma hakkama. Lõpuks võtsin julguse kokku ja proovisin. Polnudki nii hull, kui arvasin! Sõin oma saia isegi lõpuni. Selline soolane möks, minuarust mingit erilist maitset polnudki.. Jutud sellest olid ikka palju hirmsamad!

Igatahes söögist hakkasin sellepärast rääkima, et teie lugemishimu paariks päevaks kustutada. Mitte, et mul pärast sellist tööpäeva väga kirjandi tuju oleks, aga mingeid mõtteid suudan ikka välja tuua,,,, ehk.

Aussid ja toit.
 Rämpstoit!! Hungry Jacks, KFC, Red Rooster, Mc Donalds, veel midagi? Ahjaa, 100 teist erinevat pisikest Fish & Chips putkat. Samuti sisaldavad enamus baaritoite friikaid. Pole siis ime, et aussid nii paksud on!
 Rohelised salatid!! Minule tundub, et aussid söövad rohelist rohkem, kui eestlased. Poodides on valik 3x suurem. JA friikatega on tavaliselt kaasas sama suur hunnik salatit.
 Traditsioonilisi toite ma välja tuua ei oskagi. Varem mainitud vegemite on selline hästi austraalialik. Erinevaid mereande on ka päris palju. Kuna aasia lähedal ja pilukaid kõik kohad täis, siis on üldiselt palju ka hiina toitu.
 Piimatooted ja šokolaadid on eesti omadest kõvasti halvemad. Jogurtid tegelikult on head, aga hapukoor see-eest täielik jama! Šoksidel pole ka vast häda midagi, aga eesti ja soome omadele jäävad alla.
 Aussid oskavad kasutada kartuleid üldiselt vist ainult friikate jaoks. Eile sain esimest korda head ahjukartulit, ei jõudnud ära imestada! Lisaks oskavad nad teha siin ülihead lillkapsa-juustu vms ahjuvormi. Üldsegi, emps, sa ei kujuta ette, mida kõike ma siin sööma olen hakanud! Ükspäev ostsin omale külmutatud brokkolit, keetsin ära ja sõingi seda põhitoiduna, nii hea!

Energiajook. Üritan maha jätta, ausalt!
Laiskade inimeste toit aka kiirnuudlid + brokkoli/rohelised oad/porx

2 kommentaari:

K! ütles ...

Oeh, tahaks ka Aussiiii! :D Meil siin mingi hull lumetorm ja sul raudselt megasoe seal:)
Aga räägi tegelt sellist asja ka, et mis kell teil seal valgeks ja pimedaks läheb umbes? (Võib-olla oled rääkinud juba kuskil postituses, ei mäleta :D)

Vero. ütles ...

Kunagi rääkisin sellest jep, aga no siis oli talv, nüüd asjad muutunud :D. Enivei, said ilmajuttu natuke, ma loodan, et väga kadedaks ei aja! Mwahahha :D!