laupäev, 11. detsember 2010

Väikelinna elu.

 Tööl võitis üks vanapapi mänguautomaadiga 1000 taala, ehk siis 11 631,9 eeku. Päris kadetakstegev õnn mõnel, eksole! Tüüp polnud sugugi kade ka, andis mulle ja teisele töötajale 50 taala (581,6 eeku) dippi. Ajee!


 Peale tööd suundusingi otse poodi, et siis omale süüa varuda. Poes tervitas mind juba kaugelt vana tuttav turva. Kassas sattusin ka sama tüübi otsa, kes mind varemgi teenindanud on. Tavalised "hey, how are youd" vahetatud, pakkisin asjad ja suundusin välisukse poole. Kuna pood hakkas sulgema, olid hotellile lähimad uksed kinni pandud. Turva nägi mind seal kortsus kulmuga seismas ja hakkas kohe vabandama, ütles et ta arvas, et ma juba poest lahkunud. Selline teenindus siis! G4S oleks küll "ei saa aaru w, juuks on kini!!!!" podisenud..

 Õhtupaiku hakkas aknataga hull möll käima. Rõdule minnes selgus, et mingisugune jõuluparaad täna. Kuskil pargis pidi turg ka olema, sinna kahjuks ei jõudnud. Paraadi sai rõdult siiski jälgitud. Midagi väga erilist ei olnud, aga väike ja armas siiski.

Politsei, muideks ;)!

Mingisugune kirikuteema.


















 Jõulutunnet mul igatahes pole! Kuidagi imelik on kõikki neid jõulukaunistusi vaadata, nagu oleks unustatud maha võtta vms. Natuke kurb on kah, peab jõulud suhteliselt võõrastega kuskil päikese käes veetma. Aga no mis seal ikka, jõule tuleb küll ja veel!

Kommentaare ei ole: