teisipäev, 21. detsember 2010

Jõulugrill ja tsill!

Eile olin 3-6ni tööl. Midagi väga erilist ei juhtunud, aeg möödus lennates. See tsikk, kes eelmine päev pilves oli, magas sisse ja ilmus tööle 1,5h hiljem. Silmad olid punased peas ja no kaine ta ka polnud.
Bäkkeris oli jõulu-grill õhtu. Rob küpsetas mingisugune 4-5h kokku! Söök nägi päris korralik välja ka, aga no ma olin tööl kõhu juba täis söönud.
Rahvast oli päris palju, mõndasid polnud varem näinudki. Mina ei tahtnud õues suure seltskonnaga ühineda ning vaatasin paari inimesega telekat ja jõin esimest korda kuu aja jooksul alkoholi.
Kella 10 aeg olid enamus juba magama läinud ja mul julgust piisavalt, et väljagi minna. Ega seal midagi erilist ei toimunud. Paar inimest tahtsid pubidesse ka minna, aga ma ei ühinenud, sest olin kindel, et pühapäeva õhtul pole siin linnas midagi teha. Ega ma ei eksinudki, kutid olid tunni pärast tagasi!
Nagu ikka, möödus ülejäänud õhtu filme vaadates. Ainus erinevus oli vast selles, et seekord läksin magama juba 1 aeg, mitte 2-3 nagu viimasel ajal kombeks on saanud.

Täna oli töölt vaba päev. Vaatamata küllaltki pilves ilmale, veetsin hommikupoolse basseini ääres vedeledes. Isegi päikest sain kergelt..
Lõunaaeg sai pangas ja Subways (üllaülla) käidud ja "Social Networki" vaadatud. Ausaltöeldes ei saanud ma suurt midagi aru, nad rääkisid kõik nii kiiresti ja keeruliste sõnadega. Raske oli jälgida :D.
Mingi hetk vihastasin ühe iirlase peale, kellega viimastel päevadel palju suhelnud, ning võtsin esimese ettejuhtuva raamatu ja läksin tagasi basseiniäärde lugema.
Kaua seal olla ei saanud, seltsiks tuli mulle muidugi Rob. Ega mul selle vastu suurt midagi polnudki. Rääkisime niisama juttu ja mu viha ununes ära.
Õhtul olin tagasi teleka ees. Mingi hetk kutsus Rob mu jalutama. Käisime umbes tunnike mööda minu jaoks täiesti võõraid tänavaid. Lõpuks tulime tagasi, istusime natuke õues teistega ja vaatasime telkut. 15min pärast arvas Rob, et võiks veel ühe tiiru teha.
Kuna ma talle täna varem jutu käigus mainisin, et Liz tahtis mind alguses tema tuppa panna, siis kahtlustasin, et Robi "jalutuskäigud" on sellega kergelt seotud. Taaskord ei vedanud mu sisetunne mind alt! Lõpuks ta siis alustaski "niiet Liz tahtis sind minu ruumi panna jah?" vms. Ma vastasin konkreetselt, et "jah, tahtis aga ma polnud nõus". Sellele järgnes pikk vaikus ja ma otsustasin ise veel seda teemat surkida.
Sain teada, et peale mu lahkumist olid bäkkeris mingisugused kuulujutud käinud minu ja Robi kohta. Õnneks mitte midagi väga hullu vist. Rob arvas, et Liz meelega pakkus mulle tema tuba. Aga ei, kõik on tsill ja need kuulujutud olid ainult korraks vist.
Ah igatahes, edasine õhtu möödus jälle TELEKA ees. Köhahoog tuli taas peale ja teiste filmielamuste säästmiseks kolisin oma tuppa. Nüüd blogin ja mõtlen, et peaks oma "aussi sõprade" lehte uuendama natuke.

Nannannana. Mu hollandi prints jahus täna, et ma olevat talle voodisse kingituse jätnud, kui viimane kord Kalist lahkusin. Ma ajasin kindlalt tagasi, aga ta otsustas vastukingituse teha.
Nüüd tõigi just paki. Ei lubanud enne homset lahti teha, aga ma uudishimulik piilusin ikka.
Arvake nüüd, mis ma seest leidsin. Kõigele muule lisaks, OMA STRINGUD!
Ma jätsin alati pesu naris voodi nurka kuivama, et siis avalikult poleks. Küllap Liz leidis need voodit tehes ja pani pulli pärast mu printsi voodisse.. Appi kui piinlik :D!

1 kommentaar:

Taavi Nuum ütles ...

Kas see Rob oli see k6iketeadja olekuga pikk kutt?