kolmapäev, 29. detsember 2010

Ei ole sõnu lihtsalt!

 Tänane päev algas sellega, et magasin sisse. Sain töölt vaba päeva, jeejee. Töö asemel suundusin panka, kus võtsin raha välja. Edasi ostsin omale uue rahakoti.
 Bäkkeris sai jälle bassu ääres tsillitud. Arvake nüüd, mis juhtus.. Nagu ikka, madistasin seal kuttidega, kes mind vette loobivad kogu aeg. Mingi hetk päevitasin madratsil, kui ühed mind vette lükkama tulid. Kiiruga üritasin ühe laua jalast kinni haarata, aga tõmasin hoopis oma rätiku koos kahe telefoniga vette. Minu telefon lõpetas basseini põhjas, ühe kuti oma jäi rätikuga poolmärjana pinnale ulpima.
 Mõlemad telefonid kuivavad hetkel õues, tema oma vist töötab, ma pole veel julgenud proovida. Kasutan hetkel oma vana ja palvetan, et uus ilusasti ära kuivab.
 Lisaks sain teada, et kuna mul ID kaarti ega panga koodikaarte pole, on ainus võimalus uute juhilubade saamiseks ARKi büroosse pöörduda. Kirjutasin veel mingisugusele eesti ARKi saadikule aussis, aga erilist lootuskiirt ei paista sealtki.
 Nüüd mõtlen, mida edasi peale hakata. Mäletate, ma eelmises postituses mainisin, et varsti juhtub midagi telefoni, auto ja arvutiga. No arvuti on veel täiesti töökorras ja olemas, oo happy days!!

1 kommentaar:

Taavi Nuum ütles ...

head vana aasta l6ppu! Uuel aastal uue hooga