neljapäev, 16. september 2010

14. September

No põrgu, ausõna! Nagu oleks eelmise blogimisega oma hea elu ära sõnunud, järgmine päev oli täielik ebaõnnestumiste rada! Peab oma ebatõhusa õnnemündi sinnasamma sohu viskama, mis mu jooksuraja äärde jääb , täiesti kasutu penn.
Mu eilne hommik oli veel üsna OK. Mäletan praeguses turtsutujus ainult seda, et vannituba oli hõivatud ja pidin tükk aega ootama, enne kui end korda sain teha. Nagu ikka, peale seda läksin alla sööma. Teekann ja röstsaia pakk olid jälle tühjad. Mina olen alati see tola, kes kannu täidab ja sügavkülmast 100% jääs saia võtma peab. No see selleks, mis ma pisiasjade kallal ikka vingun.
Peale sööki oli aeg baari koristada, Deb ütles, et kuna tuleb suur kamp inimesi lõunat sööma siis pean ma söögisaali ka ära koristama, st topeltöö mulle. Selle vastu mul midagi väga polnud tegelikult, nkn poleks mul midagi targemat teha olnud. Mäletan, et midagi ma seal koristamise ajal organiseerisin ja siis vandusin omaette, aga vot ei mäleta täpselt mida ja miks.
Peale seda otsustasin oma toas passida, ei viitsinud eriti selle rahvamassiga möllama hakata. No ja siis pidi loomulikult mu kallis netipulk mind piinama hakkama. No absoluutselt ei saanud ühendust ei arvuti, ega internetiga. Võtsin siis kaasas olnud juhise näppu ja seal soovitati progre arvutist maha võtta ja uuesti installida. No kurat küll, see tegi asja ainult hullemaks. Lõpuks ei teinud arvuti mitte midagi, kui netipulga ühendasin.
Jamasin siis tükk aega sellega, lõpuks leidsin kuskilt mingi koha, mis ütles, et vaja update teha. Aga selleks on ju interneti vaja! No täielik hullumaja ikka. Jamasin veel edasi ja siis järgmine koht ütles, et probleemide lahendamiseks võib kasu olla windowsi restardi vms tegemisest. Pakkus mulle mingit varianti, et saan backupi ka teha.
Hakkasin siis rõõmsalt backupi tegema, kui see ütles, et selleks on vaja mälupulka vms. Tean, et ostsin omale ühe Perthist ja pärast veel vandusin, sest mul tuli meelde, et vana arvuti USB pistik ei tööta, ning hakkasin seda siis sahtlitest otsima. No kurat jälle! Avastasin, et selle jätsin arvatavasti Niki juurde, super. Aga no interneti soov oli nii suur, et olin valmis failidest loobuma ja tegin restardi siiski ära.
Arvake nüüd, kas sellest kasu ka oli? Jäin kõikidest asjadest ilma, aga tulemus täiesti NULL! Ikka tahab internetiühendust, et mingi loll update ära teha. Otsustasin, et lähen arvutiga järgmine päev poe juurde netti ja teen siis ära selle. Arvake palju sellest kasu oli? NULL! Mitte midagi, seisin tükk aega arvuti käes keset ristmikku, update laadis ja laadis, aga ei lõppenudki ära. Lõpuks jooksis vist kokku ka ja kuna päike oli ammu loojas, tulin tuppa tagasi. Eks proovin järgmine päev jälle!
Nii tuleme tagasi eilsesse. Pärast arvutifeili magasin ülejäänud päeva maha ja õhtuks kobisin baari tööle. Nagu mu päev niigi nõme poleks olnud, torkis Dickil ka mingi ora püksis. Ta pole mitte kunagi varem nii tüütu olnud. Kogu aeg otsis mulle mingeid suvalisi ülesandeid, et ma jumala eest hetkegi seista ei saaks, olgugi et inimesi ainult paar oli. Vahepeal kui ta baarist minema läks hakkasid isegi teised arutama, kui veider ta on. Pole siis ime, et „kunagi“ oli baaris rohkem rahvast kui tänapäeval, kui boss sõna otseses mõttes dick on.
Kui baaris tööpäev läbi sai, otsustas Dick, et ma võiks Debi köögis ka aidata. Sellist asja pole ma pidanud varem tegema, pole minu ülesanne, aga millegi pärast polnud ma eriti üllatunud, kui ta selle jutuga minu juurde tuli. No igatahes mul polnud selle vastu midagi, saingi Debiga ka natuke rohkem suhelda. Debi nõudepesu viis on minu jaoks siiski kergelt häiriv. Nimelt nõud pestakse fairyvees ja seejärel kohe kuivatatakse. Mingit loputust NJETU! Rõve mõelda, mis keemiat ma siin sisse söön.
Õhtu tegi natuke paremaks ainult see, kui Deb ütles, et homme Northami minek jälle, ning laupäeval saan võib-olla Perthi kaasa, kui Dick mu hommikuse koristamise ise teeb, voilaa.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui arvuti USB lambist tegevuse lõpetab, võiks arvuti kõigepealt üheks minutiks välja lülitada. Kindlasti mitte Restart, vaid just Turn Off.
IT

Vero. ütles ...

Eino ma installisin selle broadbandi brogre maha ja siis ei saanud seda enam netipulga pealt uuesti kätte. Arvuti device asja alt näitas küll, et pulk on ühendatud, aga progret ei avanud. Sain telstra kodulehelt uuesti progre tõmmatud ja nüüd on korras.
Arvutile tegin restardi mitte shut downi kaudu, vaid kuidagi muud moodi. taastasin originaali vms.