pühapäev, 7. november 2010

Järjekordne nädalavahetus!

Oeh, oleks vist aeg end kokku võtta. Viimased postitused on täiesti jubedad olnud, andke mulle mu lohakus andeks!

Mida siis viimastest päevadest meenutada?
Reedel näiteks käisin shoppasin terve päev ja sain omale lõpuks ometi teksad.
Õhtul selgus, et Kristeli eesti tuttavad kutsuvad külla. Plaan oli siis alguses sinna minna ja hiljem ehk linnapeale edasi. Taaskord otsustasid rongid meile kägu keerata ja Kristel jõudis linna päris hilja. Täpselt sel hetkel läks minul süda meeletult pahaks ja tekkis tahtmine koju tagasi minna. Aga kuna mõlemad olime end juba uksest välja ajanud siis tagasiteed ei olnud.
Kristeli sõprade juurde jõudes avastasime, et seal oli üle 10 inimese ja no mitte ei saanud aru, kes mis rahvusest on. Shokist üle saamine võttis omajagu aega, eriti mul, sest minu jaoks olid kõik võõrad ja raske oli alguses nimedel-nägudel vahet teha ja meenutada, kes mida rääkinud on.
Paar vana tallinna - piima koksi joodud, läks olemine palju vabamaks. Kuna eestlased joodikrahvas ja peavad teistest kauem vastu, oli kella 12 ajaks meid üsna väheseks jäänud niiet ei olnudki muud teha kui linna minna.
Pika vaidluse tulemusel otsustasime klubisse nimega "Deen" minna. Sisse jõudes avastasime, et rahvast oli üsna vähe ja üksi tantsimise jaoks polnud ma piisavalt joogine. Egas midagi, edasi!
Järgmiseks valisime pubi nimega "Roses", mis pidi mingite inglise tsikkide sõnul ülikõva koht olema. Asus teine siis päris kaugel ja kohale jõudes avastasime, et tegu eesti "Nimeta" sarnase kohaga, aga jääb sellele kõvasti alla. Käisime ainult vetsus ja läksime edasi (ülitähtis info, jaa :D!).
Otsustasime "Shedi" minna aga teepeale jäi koht nimega "Paramount". Lisaks passile nõuti meilt veel mõnda nimega dokumenti, nt pangakaarti. Seda meil Kristeliga polnud, sest rahakotid jätsime koju. Selle peale latiinost turvamehed naeratasid, andsid templi ja lasid sisse meid. Poistel nii hästi ei läinud niiet me tulime uuesti välja.
Kuna üks kuttidest oma passi kaasa ei võtnud, otsustasid nemad "Roses-isse" tagasi minna ja me Kristeliga suundusime "Shedi". Lõpuks ometi saime natuke tantsida! Mõne aja pärast taasühinesid meiega kaks eesti kutti. Mingi aeg nägime ka Raunot ja Kaidot samas klubis aga nemad meid loomulikult "ei näinud". Egas midagi, ei lasknud sellel enda tuju rikkuda ja pidutsesime edasi.
Kell 2 pandi "Shed" ja ka kõik teised klubid kinni!!!!!!! Kogusime oma kamba taas kokku, käisime söömas ja suundusime tagasi alguspunkti. Seal passisime varahommikuni ja tahtsime esimese rongiga koju saada.
Üks tüüp oli suutnud muidugi paar autot kinni parkida ja võtmed ära kaotada. Jamasime natuke sellega ja jäime oma rongist maha. Järgmise peale õnneks jõudsime. Linnas selgus, et mul on kodurongini veel 45min aega. Oodata ei viitsinud, läksin sööma.
Söögikohas tuli minuga rääkima mingisugune lohh. Alguses küsis niisama kuidas läheb jne. Kuna ma maganud polnud, ei viitsinud temaga suhelda. Mõne hetke pärast otsustas ta mulle oma "põnevaid" teenuseid pakkuda, mille peale mina teda totaalselt ignoreerima hakkasin. Kui ta lõpuks mulle kõrvale istus ja ikka rahu ei andnud hakkasin päris kartma.
Kuna mu vältimistehnika ei töötanud vaatasin, et ümberringi mõned inimesed siiski on, võtsin julguse kokku ja peaaegu karjusin "Can you please go away!!?" (kas sa võiksid palun ära minna). Selle peale tüüp ehmatas, jättis oma söömise pooleli, tõusis püsti ja läks minema. JESS!
Peale hommikusööki ronisin koju. John jälle naeris ja uuris mult õhtu kohta. Rääkisime veits juttu, koristasin toa ja kuna kell oli randa minekuks liiga vähe, läksin magama.
2h maganud, ärkasin üles ja 12ks läksin randa. Seal oli nii mõnus edasi pool-unes olla. Kella 4 aeg hakkas tuule tõttu päris jahe ja sõitsin koju tagasi. Õhtul saatis Kristel veel sõnumi, et kutid tahavad midagi teha, aga kuna midagi konkreetset polnud jäin mina 6-7 aeg juba magama.

Tänasest vaid nii palju et rannaplaanid läksid ilma tõttu nihu. See siin viimasel ajal üldse päris kole. Ilmateade lubab ka ainult pilvi ja vihma. Tänane päev arvatavasti jällegi igatpidi hall ja udune niiet kohtume paari päeva pärast, cheers!

Kommentaare ei ole: