reede, 12. november 2010

Hullumaja

Appi, nii kui väikegi rutiin tekib hakkab aeg ülikiiresti lendama!
Niisiis, kuhu ma jäingi? ESMASPÄEVA?! OMGOMGOMGOMG

Teisipäeval midagi erilist ei teinud. Korra käisin Walliga rannas aga seal oli päris külm!

Kolmapäeval oli aeg John maha jätta ja bäckerisse actionit otsima minna. Enne uude koju kolimist sai veel shoppamas käidud JÄLLE!
Igatahes no bäkkeriks on siis Mad Cats, mida Tauri (tauriaustraalias.blogspot.com) soovitas. Esmamulje toast oli päris hull kuna ruumi on vähe ja see viimanegi asju täis. Voodeid on siin toas siis 20, inimesi hetkel vist 18, kellest 9 on eeltlased!!!!!
Taaskord sain narinaabriks mingisuguse kuti, kellest terve bäkker räägib. Tüüpi kutsutakse Snoopiks kuna ta näeb välja nagu Snoop Dog. Oma koiku on ta onniks teinud, kust vahel tuleb päris tugevat kanepi lõhna.
Vannitoas käimiseks on lesti ja bikiine vaja, sest äravoolutorud vms on üsna umbes ja kui ikka mitu inimest järjest pesemas käivad siis on hiljem mõnus uputus.

Neljapäeval pidin tööbüroodesse minema aga läksin hoopis Walliga kinno Jackass 3D vaatama. No üpris haige film ikka, vahepeal oli endalgi okse kurgus. Nalja sai ka aga no kuttide film rohkem. Need naersid ikka iga kord, kui keegi lõuga vms sai. Mina selliseid nalju ei mõista kahjuks..
Peale seda sai natuke niisama oldud ja õhtul sain Darreniga kokku. Käisime istusime baarides ja rääkisime niisama juttu. Naljakas, et neljapäeva õhtul linn nii tühi on!

Reedel/täna hommikul läksime kohe tööbüroosse. Seal oli alguses ikka metsikult palju inimesi ja päris kaua pidi ootama. Kuna tahtsime Kristeliga koos country pubi minna siis pakkumisel oli ainult üks sobiv koht ja seal oli palgaks 3500eeki nädal, mis on siin riigis siiski liiga vähe.
Käisime ka teises tööbüroos, kus näidati kahte kuulutust. Ühel polnud palka kirjas ja asus ka mittesobivas kohas. Teisel oli palk 200eeku tund aga tööd nädalas ainult 25h ühele. Palk oleks küll suurem, kui esimese tööbüroo pakutud kohas, aga vaba aega liiga palju :D!
Reede pole veel läbi, aga erilisi plaane tänaseks pole. Bäkkeri eestlased hakkavad jälle lällama, aga ma olen eilsestki üsna väsinud. Sain päris hilja voodisse ja siin päris võimatu magada.
Ausalt öeldes hakkan ma selle siinse eluoluga juba kergelt harjuma. Kerge laagri tunne on. Privaatsust pole absoluutselt aga no vähemalt on kõik sõbralikud :).

Kommentaare ei ole: