esmaspäev, 25. oktoober 2010

24. Oktoober

No tervist. Ma mõtlesin, et kirjutan selle päeva tänasega kokku, aga nüüd otsustasin ümber.
Hommikul selgus, et Mart tahab minuga kella 11 asemel hoopis 2 kokku saada, niiet otsustasin mitte kodus passida ja kobisin kesklinna (CBD-sse). Seal midagi tarka ei teinud, jalutasin põhimõtteliselt niisama ringi.
Kella 2 aeg saime siis Mardiga kokku ja läksime tähtsalt mingit autode võidusõitu vaatama. Kohale jõudes selgus, et väravad on kinni ja mitte midagi ei toimu. Niih, esimene feil kirjas.
Edasi mõtlesime, et lähme siis kinno. Käisime vaatasime "paranormal activities 2". No muidu oleks isegi õudne olnud, aga saalis paljud rääkisid ja krabistasid ning ajasid mind sellega närvi. Mulle ikka meeldib õhtuti kodus diivanil vedeledes rohkem õudusfilme vaadata.
Peale kino pidime minema Cottesloe rannabaari vms, kus Mardi eesti sõbrad tsillisid. Poole tee peal selgus, et nad sealt juba minema läinud (teine feil kirjas!). Mõtlesime, et lähme jalutame siis niisama seal. Mart unustas selle muidugi ära ja sõitis mööda, otse kesklinna. (kolmas feil!).
Kuna väljas oli juba pime otsustas Mart mu Perth Hillsile vms viia, sealt pidi linnale hea vaade olema. Sõitsime siis paarkümmend kilomeetrit ja lõpuks olime kuskil mäe külje peal külas ja no vaadet nägime vast max 1min. Selle võib poolikuks feiliks lugeda!
Seejärel oligi aeg koju tagasi ronida ja päev lõpetada. Cheers!

3 kommentaari:

Murkarain ütles ...

Kui meil tuli reedel lumi maha ja kõik olid eufoorias, siis laupäevaks oli see juba sulanud - feil!

Unknown ütles ...

Esimese lumega juhtub alati nii :). Meil siin päike kütab täiega, päris palav on kohati.

Murkarain ütles ...

Meil paistab ka praegu päike. Suht palav on jah...toas.