reede, 22. oktoober 2010

21-22. Oktoober

Eile õhtul olin nii väsinud, et lihtsalt ei jõudnud kirjutada. Pealegi polnud väga sündmusterohke päev, saan selle tänasega kokku panna, jee :)!
Eile oli siis shopingupäev. Hommikul 11 aeg jõudsin juba kesklinna. Hakkasin siis poode läbi kammima ja teksaseid otsima. Ma ei hakka siin detailselt shopingust kirjutama aga no leidsin omale hoopis kleidi, särgi ja pusa. Teksadest polnud halli haisugi, kõik normaalse hinnaga olid koledad!
Üldiseid muljeid siis nii palju, et hinnad üsna samad mis eestis. Poed on pisikesed ja kitsad, üsna ebamugav seal hiinlastega võidu siblida. Hiinlasi on muide terve linn täis, see vast Perthi suurim viga. Alguses ma suhtusin neisse külmalt ning kui keegi midagi kobises, ei saanud aru miks need hiinlased ette jäävad kõigile. Aga nüüd hakkab juba vaikselt üle viskama küll, nagu oleks Hiinas, mitte Austraalias.
Igatahes shopingumujljete juurde tagasi tulles siis veel seda, et ilusaid riideid on tohutult palju! Igas poes proovisin ikka väga paljusid hilpe selga aga millegipärast enamus paistsid riidepuul palju kenamad. See selleks, üldiselt ega need riided polnud ka sellised, mida ma eestis kandnud oleks. Aussis on mood vms natuke teine, riided erilisemad jne.
Õhtul olin shopingust nii läbi, et umbes kaheksa-üheksa aeg läksin juba magama.

Täna.
Hommikul esimese asjana, nagu ikka, võtsin telefoni ja tsekkasin Facebooki. (See on siin mu telefonivõrgus tasuta, muideks!). Ei pidanud pettuma, oligi uus sõnum Rileylt. Ta tuli eile tagasi Perthi ja nüüd kirjutas, et võiks täna kokku saada.
Enne, kui edasi tänase päeva juurde asun, kirjutan natuke, kes ta on jne. Esimest korda nägin teda hobuste võidusõidul, kuhu Darren mind võttis. Riley on siis ühe Darreni hobuse kaasomaniku poeg. Esimene mõte, kui teda nägin oli "ossa, kui kuum kutt!". Võidusõidul temaga ühtegi sõna ei rääkinud, aga kui hiljem kõik baari edasi läksime, jäime temaga vahepeal kahekesi ja siis hakkasime suhtlema.
Kuigi me seal baaris rääkisime max 20min, otsustasin hiljem kodus ta facebooki sõbraks panna, mis mul ikka kaotada oli? Sõbrakutse võttis ta vastu ja saatis kohe ka kirja, et kuidas mu õhtu lõppes jne. Igatahes sellest hetkest hakkasimegi seal üksteisele kirju saatma.
Niisiis, tagasi tänasesse. Loomulikult olin ma nõus temaga kokku saama. Vahetasime telefoni nr. ja hakkasime SMSides edasi arutama kuhu minna ja mida teha. Samal ajal ma juba käisin pesemas, sirgendasin juukseid jne.
Kell 11 oli ta mul maja ees ja ma võtsin oma julguse kokku ja läksin õue. Ta ikka palju kenam, kui ma mäletasin!
Esimese asjana läksime siis randa. Jalutasime natuke, katsusime vett jne. Puhta romantika, eksole :D! Aga tuul oli päris kõva niiet üsna jahe hakkas. Mõtlesime, mida edasi teha ja kuna mul ühtegi mõtet polnud, otsustas ta mu kesklinna viia.
Kesklinnas jalutasime natuke kellatorni juures, rääkisime natuke isegi juttu jne.
Peale seda istusime jälle autosse ja hakkasime suvalises suunas liikuma. Päris tükk aega plaanisime, mida nüüd peale hakata. Mul polnud muidugi ühtegi ideed, päris nõme tunne oli. Igatahes lõpuks Riley otsustas, et mis seal ikka, lähme kinno!
Kino oli muidu hästi sarnane Solarise omaga. Kaubanduskeskuse teisel korrusel jne. Filmi nime ma kahjuks ei mäleta, aga no see oli ainus, mis parasjagu algamas oli. Film oli siis mingi romantiline-komöödia ja no mitte eriti huvitav. Aga ega mu tähelepanu nkn filmil polnud.
Alguses oli jube ebamugav seal olla, kuna saal oli pm tühi. Ainult mingi krooksuv naine istus paar rida tagapool. Ja no ta krooksus ikka päris üle terve saali. Aga no vähemalt andis meile põhjust tema üle irvitada.
Kui film juba peale hakkas, läks natuke mugavamaks, aga mitte eriti! Vähemalt minu tähelepanu oli rohkem Rileyl, kui filmil. Küllap oli see vastastikune, sest no filmi lõpuks oli ta juba pooleldi minu pingi peal. Filmi lõpuks oli meil pm mingi 1-2cm vahet :D. Film oleks võinud tunnike veel kesta, kes teab, mis siis oleks saanud!
Igatahes peale kinoskäiku enam ideid polnud ja kuna kell oli juba 4 saamas otsustasime päevale lõpu teha. Riley tõi mind ilusti koju, sain tsau-kalli ja lubaduse, et varsti näeme. Ainult, et nüüd pean ma mingi plaani välja mõtlema.
Muidu üldmuljetest siis nii palju, et kuradi kuum kutt on :D! Mul oli aga kogu aeg päris ebamugav, eelkõige keelebarjääri pärast. Pole temaga veel harjunud ja siis oli meeletult raske ta jutust aru saada. Lisaks sellele ei tundnud ma ennast just eriti enesekindlalt, kuna ma olen jumala tavaline, aga tema üsna selline, kuidas ma nüüd ütlen, ei leia sobivat sõna.. No nagu tüdrukud on tibid, aga kuidas öelda sellise kuti kohta?
Okei, aitab mu deidist. Niigi imelik siin avalikult sellistest asjadest kirjutada, jumal tänatud, et tema eesti keelt ei oska :D.
Igatahes kodus otsustasin, et lähen natukeseks jalutama ja ümbruskonda avastama. Jalutasin siis Leedervillesse ja tagasi. See asub siis 3-4km kaugusel. Midagi eriti huvitavat ei näinud aga no ilus ilm, miks mitte :).
Nüüd kirjutan juba teist korda tänast blogi, sest esimene ei meeldinud, kuigi vanaema ütles, et talle meeldis ja ajas isegi naerma teda.
Küll nüüd tuli pikk postitus. Saate nüüd kohvi kõrvale romaani ka lugeda, vot kui tore! Kahju ainult, et ma eriti hea kirjutaja pole! Have fun!

1. Edgari lasnamägi
2. Kellatorn

2 kommentaari:

Murkarain ütles ...

Mõtlesingi juba, kuhu eilne postitus siis jäi. Btw, Tallinnas on lumi maas näiteks. Terv!

Vero. ütles ...

Jaa, ma just vaatasin Delfis pilte. Päris hull! Piltidelt tundub nii ilus, aga ise väga sinna külma kätte ikka ei kipu :D. Eelmise talve lumest piisas küll ja veel!

Tervitused!
Vero.