kolmapäev, 8. juuni 2011

Mildura, Mildura, Mildura, milline paradiis!

Bonjour!

 Uudiseid väga pole, ikka sama vana jama. Töö, trenn, pidu ja niisama tsill.

Selliseid apelsine te poest ei leia, vist!
Töö
 Pakkimisele vahelduseks olen natuke lindilt tulevaid apelsine sorteerinud ka. Seda tehes läheb aeg natuke kiiremini aga samas on see kõvasti  igavam. Vähemalt saab igavuse peletamiseks igasugu maailmaasju mõttes arutada.
 Ükspäev olid püksid märjale sorteerimislindile toetumisest läbivettinud. Meie sorteerimisboss tegi kildu ja ütles, et kui ma järgmine kord vetsu minna tahan siis pean talle teada andma. Nojah, sel hetkel oli päris naljakas aga nii blogis on seda minu jaoks vähemalt üsna võimatu edasi anda.

 Trenn
 Eelmise nädala lõpus sinna kahjuks eriti ei jõudnud. See-eest käisin pühap, esmasp ja teisip. Täna otsustasin vahele jätta. Lihased on kõik megavalusad. Eile tegin lausa kaks grupitreeningut jutti. Kõigepealt bodyattack, mis on siis jooksmis-hüppamis põhine. Keskmiselt põletab üks tund 750 kcal. Wuuhuuu.
 Peale seda tulid paljud meie bäkkeri inimesed zumba tantsutrenni ja ma otsustasin nendega seal ühineda. Olin küll läbimärg ja surnud aga pidasin ilusasti vastu :).
 Muideks on täiesti hullumeelne, kui paljud on nüüd trennis käima hakanud. Meie bäkkerist käivad hetkel 6 ja mõned veel plaanivad tulla. Tööjuurest käivad meie jõukas hetkel 2 ja teises kohas 3 või 4. Sport on moes!
 PS!!! Ma küll erilist muudatust peale 3 nädalat märganud pole, AGA mulle tundub, et kann on kõvasti pringimaks läinud, haa.. No selles mõttes, et eile mul oli mingi plekk ja kui katsuma hakkasin siis ehmatasin päris ära :D. Kuidagi teistsugune.. No ülitähtis info nüüd, jajah, aitab!

Pidu
 Nagu ikka, sai seegi reede väljas käidud. Kõvasti lahedam oli, kui eelmine nädalavahetus. Nalja sai, tantsitud ja lollitatud veel rohkem. Keegi tegi pilte ka.. Kui õnnestub välja uurida kes, siis võib-olla kõlbab mõni üles panemisekski..
 Laupäev oli taaskord uimane. Terve päev olin kuidagi omas mullis. Enesetunne ja tuju olid üsna kehvavõitu ja terve päev mõttetu. Käisin jalutasin päris mitu tundi lihtsalt linnapeal ja tegin mõned pildidki.


 Nii palju mu "füüsilisest" elust siin siis :). See elu siin austraalias on erinev mu eesti reaalsest elust vms. Siin olen kuidagi vaba ja saan teha, mis tahan. Ei pea eriti mõtlema tulevikust, tööst jms. Natuke hirmutav on mõelda, et ükshetk peab reaalsusesse tagasi tulema..
 Samas on hetkel mingi hull eesti igatsus peal. Teil on seal nii soe ja mõnus ka ju! Meil on nii külm! Öösiti ei saa normaalselt magadagi.. Eesti suvi on lihtsalt meeletult hea. Ma nii kadestan teid kõiki seal! Tahaks nii väga oma inimestega ringi trippida, oma kodu mitte mingit väikest ja kitsat hostelit. Tahaks oma hobuseid, Tallinnat, maakodu jne jne jne. Jaanipäeva peale ei taha mõeldagi.. Õnneks on see ju reede õhtu! Ehk siis teie hommikul paneb Vero Mildura klubides möllu ja teie õhtul on Vero kodus omas laupäevases mullis.

 Ohjah.. Okei, oma Kalgoorlie kutti igatsen ka meeletult. Uskumatu ausaltöeldes. Pole temaga juba mingi kuu aega sõnagi rääkinud aga ikka ei möödu päevagi temast mõtlemata. Head mälestused.. Kui ma vaid suudaks kuidagi leppida sellega, et see kõik on läbi.. Ohjah :). Sucks!

Mildura on tegelikult ilus :).
Meie sügis.
Mu armsa auto aken hommikul.. Jah, külm on!

2 kommentaari:

Anette ütles ...

Põnev-põnev, postita julgesti! :D

Vero. ütles ...

Mis siin nüüd põnevat on?? Mu elu niiii igav siin :(!