laupäev, 28. mai 2011

Apelsinid, peod ja trenn.

Tean - tean, pole ammu midagi kirjutanud. Võtan end kokku nüüd :).

 Eelmine nädalavahetus sai taas natuke pidutsetud ja väljagi mindud. Päris tore õhtu oli! Kirjutada võiks vast ainult sellest, et kui näiteks eestis sõpradega väljas sai käidud, siis kõik hoidsid mingilgi määral kokku. Siin läksin välja suure kambaga aga kõik kadusid sujuvalt omateed ja mina lõpetasin mingite täielikult suvalistega teises klubis üldse.
 Muhe on see ka, et purjus peaga saavad nõmedatest bitchidest parimad sõbrannad, kellega siis klubis kalli-musi rallisid ja tantsu löödud saab. Nii ka seekord sai meie apelsinivabriku bitchist kvaliteedikontrollijast parim sõbranna ja kõige ebameeldiva töökaaslasega sai mitu tundi jutti kahekesi tantsu vihutud.

 Töönädal möödus tegelikult jube kiiresti. Tunnid tööl venisid küll, aga päevad läksid lausa lennates, uskumatu lihtsalt! Nii hea oli neljapäeval taas kõvasti suuremat pangaarvet näha. Loodetavasti lähevad nüüd järgmised 2 kuud samas tempos. Saab raha, saab viisa, super ju! PS. Töö "sakib" ikka sajaga. Selline kooli tunne on. Vahid kella, igavled ja ootad pause. Õhtul lähed voodisse, teadmisega, et homme jälle. Voodist välja saada on nii raske, ei viitsi üldse. Inimesed ka nagu klassikaaslased. Pauside ajal saab palju nalja ja nädalavahetusteti näed kõikki klubides..

 Töö kõrvalt suutsin end trennigi vedada. Käisin tantsutrennides ja niisama jõukas. Siin aussis on hästi populaarne tantsutrenn nimega Zumba. See on selline erinevaid ladina, aafrika, mexico jms tantsustiile ühendav trenn. Päris raske on jälgida aga samas lõbus viis kaloreid põletada.
 Reedel oli mingisugune konsultatsioon personaalse treeneriga. Nunnu 20aastane kutt võttis kõik mu mõõdud, kaalud jms. No tore on.. Mingit muud kasu eriti polnud. Ütlesin, et tahan lihtsalt kaalust alla võtta. Tema ütles, et võtaksin siis osa nendest grupitrennidest ja kui viitsin võiksin nii tihti kui võimalik ka pooltunnike joosta. Kas tõesti, wao?!

 Seegi nädalavahetus sai väljas käidud. Seekord oli natuke igavam, samas nägi rohkem tuttavaid ja koju sai normaalsel ajal. Seega täna on täitsa hea olla. Käisin tegin oma pesupesemised, shoppamised, koristamised jms. Nüüd kohe hakkan prantslastega kaarte mängima.
 Muide, nädala sees veel peale tööd ja trenni on meil õhtuti keeleõppetunnid. Üks prantslane õpib inglise keelt, teisele õpetan mina eesti keelt ja minule õpetavad nad prantsuse keelt. Niiet, aurevoire, tse tem! PS, mul pole mu paberikest siin niiet kirjapilt on raudselt vale :D.

Kommentaare ei ole: