reede, 1. aprill 2011

Mõnus päev :)

Täna oli lihtsalt nii mõnus päev, et pean seda taaskord teiega jagama, mu kallid lugejad :D!

 Hommik oli samasugune nagu eilegi, ainult selle vahega, et hommikusöögiks oli müsli asemel taaskord praemuna + aurutatud porgandid - jammi! Söömise ajal tuli üks bäkkeri uutest mänedžeridest ja ütles, et neil nüüd autojuhti vaja, sest paarist kohast vaja läbi käia. Egas midagi, mul nii kui nii vaba päev ju.
 Kella 11 ajal saigi autojuhti mängitud. Kõigepealt läksime second hand poodi. Sealt leitsin mingisuguse tiigrite teemalise dokfilmi, mida ei suutnud odava hinna tõttu ostmata jätta. Eesti rahas läks see maksma mingisugune 11-12 eeki ja no ma lihtsalt armastan tiigreid, nii ilusad ja võimsad loomad.
 Edasi sõidutasin bitchid panka ja seejärel ühte odavpoodi nagu eesti jysk vms. Seal tiirutasin ringi ja vaatasin, ehk jääb midagi ägedat silma, mida näiteks eestisse saata. Ainsaks saagiks jäid seekord sellised eskimo-sussid, millesse totaalselt ära armusin. No nii pehmed, nunnud ja soojad. Maksma läksid kuskil 130.-, mis tegelikult ei ole üldse palju ju :).
 Peale poeskäiku tõin bitchid koju ja läksin ise politsei jaoskonda. Nimelt sain neilt hommikul kõne, et kuna mina nägin kuidas Montys mu töökaaslane abodelt lõuga sai, oleks vaja minu tunnistust. Jaoskonnas ootasin 10-15min letitaga, lasin kellagi kuid mitte keegi ei tulnud minuga suhtlema. Mõtlesin, et ega mul pole tervet päeva seal passida ning jalutasin minema. Nemad vajavad seekord mind, mitte vastupidi.
 Kodus tagasi olles vedelesin niisama voodis, kui järsku üks bäkkeri bitchidest ukse lahti lõi ja mingisugused kotid tuppa tassis. Me oma niiöelda boyfriendiga läksime kohe keema, et mis värk on. Meil neljases toas juba neli inimest. Oi kuidas me siis vihastena ringi tuiasime ja selgitust nõudma hakkasime. Selgus, et kuna meil ühte voodit ei kasutata ja bäkker täis, otsustas bitch uue toakaaslase panna meile. No kurat, ela nagu loomaaias nüüd. Ennegi oli ruumi vähe, nüüd on mingi 5x5m toas 5 inimest ja hunnik reisikotte, ja mina olen ainus tüdruk nende räpakollidega, oh kui tore.
 Egas midagi, jahtusin peagi ja jätkasin oma muidu mõnusa päevaga. Midagi erilist rohkem ei teinudki. Peale seda, kui kutt tööle läks, käisin korra poodides, sest vanad plätud on täitsa õhukeseks kulunud. Mõtlesin, et ostan mõned korralikud surfiriiete poest, aga nendes olid ainult koledad ja maksid mingi 300.-. Käisin taaskord seal odavas poes ja leidsin täitsa normaalsed 20.- eegu eest! See ju pm tasuta saadud siin aussis, hea kui selle raha eest pulgakommi poest saab.
 Peale seda istusin veel korra kesklinna pargis. Nii mõnus oli, ilm oli natuke jahedamaks läinud, päike hakkas loojuma, basseinid ja purskkaevud mulisesid kõrval ja minul oli hea tuju. Selline kirjeldamatult muhe oli olla.
 Õhtul tuli toakaaslane ja palus, et ma ta alkopoodi sõidutaksin. Egas midagi, sai taaskord autojuhti mängitud. Vastutasuks sain alkopoest 6paki siidrit (160 eeku). Peale selle läksime veel Hungry Jacksi, kust sain veel veggiburgeri ka (50 eeku). Tahtsin küll ise maksta aga tüüp ei lasknud, nojah miks mitte :D.

 Nüüd siis istun suures toas, uued pehmed sussid jalas ja kirjutan üsna detailselt oma tegemistest. Loodetavasti teil väga igav polnud, ma nüüd lähen võtan ehk ühe siidri ja vaatan, mis teised teevad. Ciaoo, chicas y chicos!

Ahjaa, pealkirja ja pildid unustasin, ooops.
Aussi kutid oskavad ka nunnud olla vahel.


Mõnus vihmane hommik :).














Mu uued sussid!


Kesklinna park.





















 Hetkest mil seda hobust nägin, meenutas ta mulle minu hobust. Välimuselt justkui sale, treenitud ja ühe soki kaotanud Põssa. Iseloomult samasugune laisk ja jonnakas totu, oi kui kaua treener jamas, et seda hobust basseini saada..
 Ühel hetkel lihtsalt patsutasin teda ja hakkasin nutma, vot kui väga ma oma Põssapossat igatsen :(.

4 kommentaari:

Anette ütles ...

Täielik Põssa ju!
Ja sa võiksid jätkata nii tihti kirjutamist :D

Veronika ütles ...

Ma üritan tihedamini kirjutada aga igapäevaselt nii pikki tekste parem ei hakka.. Keegi ei viitsi lugeda nii :D

Taavi Nuum ütles ...

Kui see boyfriend on Rob, siis ei ole see v2ga h2sti ridade vahele kirjutatud saladus.
Et boyfriend on see prantslane, see vist siiski aprillinalja teema

Veronika ütles ...

Haha. Ei ma ei ole temast siin üldse kirjutanud :).