pühapäev, 4. märts 2012

Päevaplaan vol 3-4.

Reede, 2.03.2012

7.00 äratus.
Lõpuks aeg koju ronida, elu sisse peksta ja kiire hommikusöök süüa.
8.00-10.15 toateenindus.
Kuigi öö läbi magamata, läheb seekord koristamine üsna lihtsalt. Õues hea tuuline ilm, esimene kord ilma higistamata. Partneriks lahe tsikk ka, saab nalja.
10.30 laiskuseaeg.
Kiire pesu, paar peatükki raamatust ja lõpuks korralikult magama.
15.30 äratus.
Uni läks ära, aeg tuba koristada, pesu pesta ja veel lugeda.
17.00 õhtusöök.
17.30-22.00 restoranitöö.
Taaskord vaikne õhtu, enesetunne on okei ja aeg läheb taas kiiresti.
22.00-23.30 baaritsill.
Reede õhtuti on baaris päris lahe möll, otsustan korra pilgu peale visata. Loomulikult peavad kõik kliendid baaridaame suurteks semudeks ja kõik tahavad jooke välja teha. Võtan paar koksi ja mängin paar mängu piljardit aga väsimus on päris suur ja kaua passida ei viitsi.
23.30 tsill.
Loen veel paar peatükki raamatust ja lähen lõpuks magama.

Laupäev, 3.03.2012

8.00 äratus, hommikusöök.
Söögitoa tädil on vist halb tuju, kui me süüa üritame, kirub ta meile kõigest, mis on halvasti. Kui ta lõpuks minema läheb, ohkame meie, et tädike rikub meie rahulikku hommikut.
9.00 tsillimisaeg.
Tööni on veel paar tundi aega, otsustan veel raamatut lugeda (no päris huvitav on!!). Samas olen nii väsinud, et jään varsti magama.
10.20 äratus.
Peale mitut korda äratuskella edasi lükkamist on nüüd aeg voodist välja ronida ja tööks sättida. Ilge tahtmine oleks minemata jätta, aga no pole enam koolis ja popitamine pole varjant.
11.00-24.30 baaritöö.
Kõige hullem on see, et me kunagi ei tea, mis kell me töö lõpetame. Aeg läheb alguses aeglaselt, siis on käes pärastlõuna ja kõht läheb väga tühjaks. Peale õhtusööki tuleb laiskus, tahaks niisama vedeleda. Joon paar red bulli ja energia tuleb tagasi. Üldkokkuvõttes läheb aeg siiski normaalses tempos, baaris elu käib, muusika on hea. Mina mässan ringi, tantsin-laulan ja valan jooke. Õhtu lõpus on käed-jalad alkoholist kleepekad, tallad villis ja ilgelt kopp ees, aga tänase päeva eest on pangakontol palga ja jootraha näol 4984 eeki juures. Tasub ära! Pikad päevad on päris rasked aga töö ise on ju lõbus!
24.30-? tsill.
Aeg kiiresti alko maha pesta, blogi kirjutada, raamatut lugeda ja oodata, et red bull verest kaoks ja saaks magama jääda. Homme arvatavasti teine pikk päev.. Elan esmaspäeva, vaba päeva, nimel hetkel!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pea vastu! :)

Anette ütles ...

mis raamatut loed, et nii põnev on :D?