reede, 2. märts 2012

Päevaplaan vol 2.

Neljapäev, 1.03.2012

7.20 äratus.
Kuigi magama läksin kella 1 aeg, on kuue ajal silmad lahti ja enam und ei tule. Lõpuks otsustan voodist välja ronida ja hommikust süüa. Kõht on küll tühi aga sellest munapudrust on nii siiber, et ei suuda süüa lihtsalt. Lobisen natuke teiste tüdrukutega, kes ka kõik samal ajal söögitoas on, ning lähen tagasi oma tuppa.
8.00 tagasi magama.
Kõht enam ei korise ja idee end natukeseks linade vahele mässida tundub päris hea.
10.30 raamatuaeg.
Sukeldun korra taas raamatusse.
11.00-12.30 basseinitsill.
Juba eile sai ühe inglise tsikiga kokku lepitud, et täna läheme basseini äärde päikest võtma. Loomulikult on täna üks pilvisemaid ja tuulisemaid päevi minu siin veedetud aja jooksul. Siiski istume jalgupidi vees basseiniääres ja arutame kohalikku klatši. Kuigi päikest väga pole, saan nina, põsed ja õlad roosaks.
12.30 sättimisaeg.
Enne tööd vaja veel ruttu pesemas käia, lõunat süüa, natuke veel raamatut lugeda, silmad pähe joonistada ja riided vahetada. Ilgelt laisk tunne on ja hea meelega ei läheks tööle täna.
14.00-21.00 baaritöö.
Esimesed tunnid venivad meeletult, edasi on baaris päris palju rahvast ja aeg hakkab kiiremini minema. Täna on hästi palju lahedaid noori, kellega tahaks ilgelt teisel pool baariletti olla ja sotsialiseeruda, aga töö vajab tegemist. Lõpuks peale õhtusööki hakkab baaris rahulikumaks minema ja kell 21.00 lubab manager mu minema.
21.00-24.00 baaritsill.
Baarist kaugele ei jõua minnagi kui juba kõik endaga ühinema kutsuvad. Kohe topitakse joogid näppu ja kauaoodatud rahulik baaritsill võib alata. Enamus ajast veedan ühe väikse kohalike grupiga, kellest ühel on täna sünnipäev. Päris rahulik õhtu.
24.00-05.00 basseinipidu.
Baar suletakse ja kuigi mul on plaan koju magama minna, suudavad kohalikud mind veenda nendega basseini hüpata. Jalutame Dampieri teise otsa, vedeleme nii kaua basseinis kuni varbad ja näpud täiesti kortsus on. Vees on üsna soe, aga välja tulles hakkab ikka päris külm.
05.00 uneaeg.
Aeg lõpuks magama minna ja äratus kella seitsmeks sättida. Telefoni väide, et "1 hour and 54minutes till alarm" eriti õnnelikuks ei tee.

Kommentaare ei ole: