pühapäev, 13. november 2011

Barmaid otsib maameest!

 Ei tea, kas olete juba televiisorist reklaame näinud või ei, aga tulemas on uus programm, barmaid otsib maameest! Tegevus toimub külas nimega Cunderdin, peategelaseks on üks tavaline tüdruk, kes on kohalikku baari tööle pandud ja hakkab omale meest otsima, et siis austraaliasse jääda saaks.

 Tegelikult on asi selline, et sai naljatades oma ühele bossile öeldud, et jah ma pean siit omale nüüd ruttu mehe otsima, siis saan aussi jääda. Sama päeva õhtul tööl ringi toimetades jäid kõrva sõnad "she, husband" (tema, abikaasa). Millegi pärast tekkis mul kerge kahtlus ja jäin eemalt bossi jälgima-kuulama, et selgemalt aru saada, millest jutt käib. Kahjuks ei kuulnud midagi, aga bosside kõrval olev kutt vaatas mulle suure muigega otsa ja pilgust oli näha, et mu kahtlused õiged. Passisin natuke veel ja püüdsin bossi pilgu, tüüp hakkas kõva häälega naerma ja hüüdis "she heard!" (ta kuulis).
 Sealt edasi arenes uue programmi idee läbi teise bossi. Backy, muhe boss, küsis mult paar õhtut hiljem, et noh on mõni kutt silma ka jäänud? Hakkas näpuga kuttidele näitama ja uurima. Kutid küsisid Backylt, et mis värk on? Backy ütles neile, et ah Ronnie siin otsib meest omale, et aussi jääda.
Nagu väikestes külades ikka kombeks, levivad jutud kiiresti ja uus programm võis alata juba samal õhtul!
 Saatejuhiks ongi mu muhe boss, Backy. Eile õhtul oli pubis üks päris nunnu kutt ja ütlesin seda ka Backyle. Backy on nii saatejuht kui ka nõunik mul. Hiljem oli ta kindel, et sellele kutile ma ka silma jäänud. Õhtu lõpus saingi kutilt kutse väikse kambaga tema juurde edasi tsillima minna.
 Nunnu kutt oli nii väsinud, et peale poolt tundi barmaidi vahtimist otsustas magama minna. Samal tsillimisel oli veel teisigi huvitatuid niiet igav ei olnud.

 Okei, aitab lolli mängimisest. Tegelikult polnud mul enne mingit mõtet poistega jamama hakata, pole viitsimist, tahtmist ega tuju. Samas kogu see tsirkus siin on päris lõbus ja äkki on mõni tore kutt ka siin, eks näis! Saakski aussi jääda ju, ha! Siin samas külas üks endine baaridaam abiellus kohalikuga ja elab siiani siin. Vot siis!

(Pole põhjust paanikaks, emps, ma tegelikult ei tahaks siia jääda vist..)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

juba hakkas paanikaosakond tööle :)!

anx ütles ...

Hästi, Vero :D