teisipäev, 31. august 2010

31. August

Appi, mul on nii külm, et ma ei taha üldse magamiskotist välja pugeda ja kirjutada!
Enivei, hommikul kohe linna. Töökohtadesse helistada ei julgenud, käisin söömas ja mõtlesin, et lähen vaatan, mis Anissa mulle räägib. Sain suht kohe tema juurde, ta ütles, et leidis ühed maakoha hotellipidajad, kes mind väga tahavad. Andis kontaktandmed jms, homme kell 3 pean Midlandi rongijaamas olema, sealt perenaine võtab peale mu.
Suht rahul olen kah, saan seal oma inglise keelt harjutada, et siis aussi suveks kuskile linna liikuda ja tööd otsida. Mul aega küll, see töö ei tohiks eriti raske ka olla.
Peale seda hakkasin omale netipulka sebima, siis tuli meelde, et mu vana arvuti USB juhe on omadega pekkis. Kaalusime papsiga erinevaid variante ja lõpuks ostsin uue arvuti hoopis. See päris ilus ka, üleni must :D. Windows 7 vajab veel kõvasti harjumist, aga küll see ka tuleb.
Koju jõudes ütles Nik, et leidis mulle mingi võimaliku töökoha, ütlesin talle, et ma juba võtsin selle maakoha vastu jne. Lubasin oma vana arvuti homme talle kinkida.
Õhtu veetsin arvutitega jännates, korra käisin Subways söömas ka. Tahaksin tegelikult veel poodi minna, aga terve päev on vihmane olnud ja nüüd lausa padukas.
Rohkem ma tõesti ei jõua kirjutada, ma väga loodan, et mul õnnestub seal pärapõrgus ka netti saada ikka. Päris hull oleks nüüd 6 nädalat täiesti eemal olla ju :).
See you soon, hopefully. Hästi ägedat kooliaasta/sügise algust, mul varsti kevad (6)!

4 kommentaari:

Vero. ütles ...

Mart, tänx, sa oled sitaks abivalmis :D..
Aga Nik tegi veits parema pakkumise, sai kuskilt teada, et siis Mosman Parkist läheb rong otse sinna, niiet 14.04 istun siit rongile ja 15.00ks olen Midlandis. Ümber istuma ei pea :D. Sinust oli ka kasu, 2 zone linna, nüüd tean, et perthist 2 zone midlandi, st 4 zone kokku :D!

Anonüümne ütles ...

Oleme elus. Ei ole meil netti ega tel. levi. Loodame Perthi saabuda n2dalavahetusel.

Rauno ja Kaido

A ütles ...

See vana arvuti..sa ju alles said selle ?
Ja ma sinu eest vist ei hakka enam helistama :D

Vero. ütles ...

Juba tagasi Perthi? ma ei satu niipea sinna enam. Aga tervitage Niki siis ja öelger, et mul pole levi, pole saanud helistada talle.
selle vana sain jh ainult aussi jaoks, aga see oli pekkis omadega. ei saa vist jh helistada enam..