laupäev, 28. august 2010

27. August

Mina panin siis äratuskella 8ks helisema. Avastasin, et meie toakaaslased olid kõik kadunud. Rauno ja Kaido magasid nii sügavalt, et mina ei julgenud neid üles ajada. Käisin tegin end natuke korda, toimetasin omaette jne. Vahepeal nägin meie lemmiktoakaaslast Stefani. Tema kohta oli uksel kirjas, et "Stefan has a shotgun" vms. Me enne tema nägemist maalisime juba pildi temast kui kurjast pikakarvalisest ja paksust vanamehest. Tegelikult oli ta üsna pisike, lokkis juustega geelipede. Igatahes siis tervitasime üksteist ja ajasime omi asju edasi.
Lõpuks ajas Kaido ka üles ennast, hakkas kohe mu tuju rikkuma oma mõnitamiste jmsga. Siis ärkas Rauno ja nad suutsid koos mu hommikuse hea tuju täiesti ära rikkuda. Läksime linna, otsisime poodi, kust süüa saaks. Söögiga läksime tagasi hosteli, nad kokkasid, ma sõin oma joksi ja banaani jne.
Tuppa tagasi minnes said tüübid aru, et nad vist veits liiga palju piinanud mind. Rääkisime veits asju selgeks jne. Lubasid tagasi hoida end, siiani on õnnestunud ka :).
Peale seda läksime siis linnapeale asju ajama. Kõigepealt sebisime telstra kõnekaardid omale, mis on siiani aktiveerimata, kuna see on paras tsirkus. Kaido üritas seda teha, aga kõnekeskuse tädi rääkis temaga nii pikad jutud maha, et Kaido aku sai enne tühjaks kui kõnekaart aktiveeritud sai.
Peale seda läksime Aussi Jobsi, kirjutasime seal oma nimed üles, aga järjekord oli nii hull, et otsustasime enne veel pangakontod ära teha. Seal selgus, et min. summa on 500 kohalikku, meil polnud seda tagataskust kohe võtta, õnneks saime nädala pikendust.
Peale seda läksime teise Job Shopi, see oli suletud, öeldi, et tulge poole tunni pärast tagasi. Selle ajaga tegime omale Tax Nr ära. Job Shopis tegime omale mingid kasutajad ja vaatasime niisama tööpakkumisi.
Igatahes siis oli kell juba mingi 3, enamus asju oli aetud, saime Mardiga kokku ja läksime uuesti Aussi Jobsi, seal tädiga pikalt juttu teha ei saanud, kuna enne meid oli veel päris palju inimesi ja kella neljast pandi koht kinni juba. Igatahes nii palju saime räägitud, et kutid saaksid kuskile farmi ja mina kuskile country bari. St me läheksime eraldi. Aga no sellega on esmaspäevani aega, eks ma pean kõik plussid-miinused läbi mõtlema nüüd :).
Õhtul läksime kõik Mardiga Fremantlesse jalutama. Ta näitas meile seal erinevaid kohti. Turg oli päris lahe, nii palju selliseid huvitavaid asju, tahaks kohe hulga asju kokku osta, aga no mida nendega praegu peale oleks hakata? Seal saime veel Mardi tuttavate eestlastega kokku ja nüüd istume nende juures, tähistame natuke ja jagame kogemusi, muljeid jms.
Homme lubas Mart meile veel mingeid kohti veel näidata. Äkki saab siis lõpuks ILUSAID pilte ka teha, mida siis kuskile hea üles toppida :).
Olge tublid, NO WORRIES!


3 kommentaari:

Nännu ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Nännu ütles ...

Muudkui loen, täitsa põnev. Kuidagi kummaline mõelda, et Sa tegelt oled ka nüüd nii kaugel kuskil... Ega mul ei ole ka reede õhtul/öösel (3:21)midagi targemat teha kui teie seiklusi lugeda :D:P
"See postitus on autori poolt eemaldatud." Et kui otsustan midagi öelda aga ümber mõtlen või juurde kirjutada kavatsen, siis Sa siiski tead, et ma midagi öelda kavatsesin? :D damit. (Selleks on vist selline tore nupp välja mõeldud nagi "eelvaade ja redigeeri"? :D

Kui Sa midagi karvakeradest äkki kuuled, siis tahaks isegi teada kuidas neil läheb :)

Päris muhe... keep it up... palju kordaminekuid ja võimalikult vähe ebameeldivusi :)

Hugs, nänn.

Vero. ütles ...

Kuule mina ei saa siiani aru, et ma nii kaugel olen. Tundub nagu oleksin kuskil eesti läheal puhkusreisil. A'la, et mingi nädal veel ja siis koju. Sõber, kes siin mingi märtsi kuust olnud, ütles, et tal pole ikka veel Austraalia tunnet. Päris kummaline :D.
Aga saan jah teada, kui midagi kavatsed. Aga selles pole midagi halba ju :).
Aga ok, annan teada, kui kuulen. Pm ta pidi mulle kirjutama, kui midagi juhtub. Ju siis pole juhtunud õnneks :D.

Aga aitäh sulle ja ma loodan, et sul seal Eestis läheb kõik ikka paremuse poole ja lõpuks on kõik üliheaaa!

Miss ya ;D!
Vero.