teisipäev, 14. detsember 2010

Tagasi paradiisis!

Niiisiis, kiire ülevaade viimastest sündmustest.
Eile otsustasin ka Aussi jobsi kirja saata, kuigi olin kuulnud, et läbi e-mailide nendega täiesti lootusetu suhelda.
Kiri saadetud, sain paari tunni pärast neilt telefonikõne. Uuriti, miks ma ikka kontorisse kohale ei läinud, kus ma olen, mis ma teen jne. Pika uurimise järel öeldi, et jah, meil oleks sulle töö KALGOORLIES, aga sa peaksid sinna minema hiljemalt homme! Mina vastu suutsin ainult yes yes yes yes please yes yes kiljuda.
Rohkem nad mulle sellel hetkel infot jagada ei saanud, kuna teisi bäkkereid oli kontoris väga palju. Lubasid hiljem tagasi helistada. Hüplesin elevusest paar tundi telefoniga ringi ja lõpuks, kui olin juba selleks päevaks alla andmas ja telefoni korra valveta jätsin, sain kõne! Olemas!
Muideks, sain samal päeval enne ka pakkumise Northami teise baari, mis pidi Cody kohal Northami parim olema.
Õhtu veetsin Jo-d taga ajades, et siis temaga sotid sirgeks rääkida.
Hommikul asusin Kali poole teele, sõit venis meeletult, sest ei jõudnud lihtsalt kohale jõudmist ära oodata :D.
Kalis käisin kõigepealt uues töökohas jutul, homme kell 6 alustan. Tundus täitsa tore koht, selline kohvik/resto, mis on 24/7 avatud. St tunde saan palju, palk mingi 20 taala tund - maksud. Ainus jama, et kohapeal majutust pole, pean tagasi bäkkerisse minema.
AGA GUESS WHAT?! Ma pole väga kurb selle üle, sest mulle juba enne nii meeldis see bäkker. Sisse astuda oli natuke naljakas, palju vanu tuttavaid oli ees. Tundsid ära mu, pidin 100x seletama, kus käinud olen, mis teinud jne.
Seejärel oli aeg hakata mind kuskile tuppa sokutama. Tahtsin vanade olijatega olla, neil pole enam vabu voodeid. Seejärel arvas bäkkerimuti, et oleks jube lahe mind ühe Robiga kokku panna. Selle peale hakkasin ma karjuma, et jumala eest, mitte temaga! Ta siis ainus inimene, kelle pärast ma väga siia tagasi tulla ei julgenud. Aga no nüüd just enne nägin teda ja polegi liiga ebamugav.
Enivei, sain ajutiselt mingite tüüpidega samasse tuppa, kes kõik töötavad samas kohas, kus ma lähen, ajeee :D.

2 kommentaari:

Taavi Nuum ütles ...

Yritasin ka paar korda Aussie Job-is intervjuul k2ia. Jeesus Maria, terve nende kontor, mis ei ole siiski kuigi suur, oli iga kord pungil backereid t2is, v2hemalt 20 inimest ja yks teenindaja. V6rdluseks The jOB Shop, kus kaks teenindajat ja iga kord max 2-3 inimest ootamas. Ei oskagi arvata, miks see rahvas sellele Aussie Jobile niimoodi tormi jookseb. Palju 6nne, et selles tormijooksus endale kobeda pala suutsid hankida.

Veronika ütles ...

Jep, Mart. Täpselt see :D..
Aussi Jobsis nüüd viimastel kuudel siiski 2 teenindajat olnud.
Ma üritasin ka The Job Shopi kaudu asju ajada, aga nendega asi venib nagu tatt, Aussi Jobsis kui jutule saad ja õnne natukenegi on, siis neil kohe järgmiseks päevaks töid pakkuda. Vähemalt tüdrukutele baaritöid :D.